ROMÂNIA BREAKING NEWS

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Beijing după o victorie clară! Am putea vedea o finală românească WTA?

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Beijing după o victorie clară! Am putea vedea o finală românească WTA?

Halep – Kasatkina: 6-2, 6-1. Româncă este în semifinale la Beijing, după o victorie clară! Urmează să joace și Sorana Cârstea cu Jelena Ostapenko.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari, după ce a dispus cu 6-2, 6-1 de rusoaica Daria Kasatkina. Simona Halep (2 WTA) – Daria Kasatkina (34 WTA) a fost primul sfert de finală la ediţia 2017 a turneului Premier Mandatory de la Beijing.

Simonei Halep și-a luat revanșa în fața Dariei Kasatkina, o jucătoare în faţa căreia, în urmă cu doar o săptămână, serviciul tricolorei s-a casat. După această victorie putem spera la prima semifinală sută la sută românească WTA, având în vedere că, nu înainte de ora 09:30 – Sorana Cîrstea va purta propriul duel pentru accederea în careul de aşi de la China Open – pe terenul alăturat.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: