ROMÂNIA BREAKING NEWS

Serviciile secrete ale URSS au creat, controlat și continuă astăzi să dirijeze terorismul islamic și o serie de mișcări anti-americane din diverse țări ale lumii

image_pdfimage_print

Intr-un amplu text publicat de portalul WND, general-locotenentul Ion Mihai Pacepa descrie cu lux de amănunte o schemă amplă prin care serviciile secrete ale URSS au creat, controlat și continuă astăzi să dirijeze terorismul islamic și o serie de mișcări anti-americane din diverse țări ale lumii

Potrivit lui Pacepa ultimul val de terorism din lume, inclusiv atacul asupra ambasadei americane din Libia și noile amenințări din partea Iranului, izbucnite aparent spontan ca reacție la filmul „Inocența musulmanilor” este opera unei rețele create și dirijate de Kremlin.

„Chiar și președintele Libiei, Yousef El-Magariaf, a declarat că „fără îndoială”, atacul a fost „planificat”, subliniind că teroriștii au ales o „anumită dată pentru această demonstrație”, noteză generalul.

Asasinarea diplomatului american, un omagiu lui Dzerjinski?!

Acesta scoate în evidență și faptul că asasinarea ambasadorului american – 11 septembrie 2012 – a coincis cu o aniversare semnificativă – 125 de ani de la nașterea lui Feliks Dzerjinski, fondatorul KGB, rebotezat FSB, aniversare sărbătorită de Kremlin.

„Experiența mea îmi permite să afirm că atacurile musulmane asupra ambasadelor americane și asasinarea ambasadorului SUA în Libia, efectuate cu aruncătoare de grenade de producție sovietică, cu arme Kalashnikov și cocktail-uri Molotov, sunt la fel de „spontane”, cum sunt paradele de 9 mai de la Moscova – și au aceieași organizatori”, afirmă Ion Mihai Pacepa.

Fost șef de securitate aduce câteva amănunte din trecutul său de general al securutății române.
„În anul 1972, am avut un mic dejun la Moscova, cu șeful KGB Yury Andropov. Kremlinul, mi-a spus el, a decis să transforme anti-semitismul arab într-o doctrină anti-americană pentru întreaga lume musulmană. Ideea a fost de a arăta și demonstra că SUA este o țară sionistă, finanțată cu bani evreiești și care se află sub controlul a „Consiliului Înțelepților Sionului” (epitet batjocoritor dat de KGB Congresului SUA)”, relatează Pacepa.
500 de agenți români lucrau pentru Uniunea Sovietică în lumea islamică
„KGB-ul a aruncat milioane de dolari și mii de oameni pentru realizarea acestui proiect gigantic. Înainte de a părăsi România pentru totdeauna, în 1978, serviciul de spionaj român a trimis și el aproximativ 500 de agenti sub acoperire în diverse țări islamice. Cei mai mulți dintre ei erau clerici, ingineri, medici, profesori și instructori de artă. Potrivit unei estimări obținute de la Moscova, în anul 1978 întregul bloc sovietic al serviciilor de securitate trimise circa 4.000 de astfel de agenți pentru a influența lumea islamică.
Ce impact a avut acest efort? Nimeni nu poate spune cu siguranta, dar peste 20 de ani, prin efectul cumulativ al distribuției a milioane de traduceri arabe ale „Protocoalele Înțelepților Sionului” în lumea islamică și înfățișând Statele Unite, ca pe un surogat criminal sionist au rezultat: atacul din 1979 asupra ambasadei SUA din Teheran, bombardarea în 1983 a bazei US Marine în Beirut, atacul din 1993 la World Trade Center din New York, distrugerea în 1998 a ambasadelor SUA din Kenya și Tanzania, precum și atucurile teroriste din 11 septembrie 2001 din SUA, care a ucis aproape 3.000 de americani”, menționează Pacepa.
Potrivit generalului evenimentele de ultimă oră și o serie de acțiuni ale Rusiei arată că ne aflăm într-un nou „război rece”, iar SUA ar trebui să-și revizuiască radical politica externă, care să fie una mai realistă.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: