ROMÂNIA BREAKING NEWS

Serii de dezbateri la București „Monarhii actuale europene” la 177 de ani de la nașterea Regelui Carol I al României și 150 de ani de la alegerea sa ca Domn al Principatelor Române

Monarhii_din_lumeAlianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei organizează, cu sprijinul Casei Regale a României, seria de dezbateri „Monarhii actuale europene”. Primul eveniment, având ca temă „Istoria Familiilor Regale Domnitoare din Europa”, va avea loc miercuri, 20 aprilie 2016, de la ora 18:30, în Aula Magna a Facultății de Drept a Universității din București.

În prezența Alteței Sale Regale Principesa Maria a României, vor lua cuvântul Georgeta Filitti, Nicolae Pepene, Marina-Cristiana Rotaru și Daniel Gheorghe.

Scopul seriei de dezbateri, prilejuite de Jubileul de 150 de ani al Coroanei Române, este de a a evidenția performanța unui sistem monarhic și rolul unei Case Regale Domnitoare în Europa contemporană.

Pe 20 aprilie se împlinesc 177 de ani de la nașterea Regelui Carol I al României și 150 de ani de la alegerea sa ca Domn al Principatelor Române. Este, totodată, ziua Decorației Regale „Nihil Sine Deo”. Mai mulți purtători ai acestei distincții deosebite vor participa la eveniment.
Intrarea este liberă iar accesul presei este permis.

Rugăm membrii și simpatizanții ANRM să participe la acest eveniment pentru a putea primi invitațiile pentru Garden Party-ul organizat de Casa Regală, la împlinirea a 150 ani de la întemeierea Dinastiei Române , la Castelul Regal Peleș de la Sinaia, în data de 10 mai 2016.

romaniabreakingnews.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: