ROMÂNIA BREAKING NEWS

Serghei Riabkov, viceministrul de externe rus nu a fost atât de încântat de victoria lui Trump. Aliații lui Trump au făcut unele declarații foarte dure la adresa Rusiei

Serghei Riabkov, viceministrul de externe rus nu a fost atât de încântat de victoria lui Trump. Aliații lui Trump au făcut unele declarații foarte dure la adresa Rusiei

donald_trump_si_serghei_riabkov

Serghei Riabkov, viceministrul de externe rus, a declarat pentru agenția de știri Interfax că „au existat contacte” cu oamenii lui Donald Trump în timpul campaniei electorale, relatează Huffington Post.

FBI-ul a deschis o anchetă preliminară în ultimele luni în ceea ce privește acuzațiile că Trump sau asociații săi ar fi avut relații dubioase cu oameni sau întreprinderi din Rusia. Nu a fost găsită însă nici o dovadă care să justifice deschiderea unei investigații complete.

După alegerea lui Trump ca președinte, parlamentul rus a izbucnit în aplauze, iar președintele rus Vladimir Putin le-a spus ambasadorilor străini că „e pregătit să restabilească în totalitate relațiile cu Washington-ul”Ryabkov a declarat însă că Ministerul de externe rus nu a fost atât de încântat de victoria republicană, în ciuda dorinței de a normaliza relațiile cu Statele Unite. Acesta a adăugat că, în timpul campaniei, aliații lui Trump au făcut unele declarații foarte dure la adresa Rusiei. Așadar, „nu ne așteptăm la nimic, în special, de la noua administrație SUA”- susține Ryabkov.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: