ROMÂNIA BREAKING NEWS

Senatorul Viorel Badea va lansa la Cernăuți Campania ”Cine uită nu merită!”

Apel al senatorului Viorel Badea, adresat liderilor organizațiilor și comunității românești din Cernăuți

Domnul senator Viorel Badea, vicepreședintele Comisiei pentru românii de pretutindeni din Senatul României, va lansa, la Cernăuți, campania ”Cine uită nu merită!”, o acțiune de conștientizare a importanței cinstirii memoriei înaintașilor care au contribuit de-a lungul timpului la istoria și cultura poporului român, sprijinită de Consulatul General al României la Cernăuți. Campania presupune demararea unor activități de îngrijire, protejare și promovare a monumentelor, caselor memoriale și cimitirelor românești aflate în afara țării.
Astfel, în perioada 17-19 iulie 2014, la Cernăuți, vor avea loc activități de curățenie la mormintele personalităților românești din cimitirul central și la Muzeul „Mihai Eminescu” din fosta casă a lui Aron Pumnul.


Prin urmare, senatorul Viorel Badea face apel la instituțiile, asociațiile și membrii societății civile românești din Cernăuți și din alte regiuni istorice să se implice în aceste activități, pentru a marca importanța cinstirii memoriei celor care au contribuit păstrarea identității noastre naționale.

Sursa: Biroul de presă al senatorului Viorel Badea

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.