ROMÂNIA BREAKING NEWS

Seminar studențesc anticorupție, la Cernăuți

Seminar studențesc anticorupție, la Cernăuți

Pe data de 9 aprilie 2016, la ora 10:00, la sediul Facultății de Drept a Universității Naționale “Iuri Fedkovici” din Cernăuți, va avea loc Seminarul Studențesc Anticorupție, organizat de Biroul Studențesc, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), USETI, Consiliile Americane pentru Educație Internațională și Consiliul Elevilor din Bucovina – transmite Vid i Do.

La eveniment sunt invitați să ia parte studenții activiști și membrii organizațiilor studențești interesați de problematica combaterii corupției în instituțiile de învățământ superior, participanții putând afla mai multe despre instrumentele folosite în lupta împotriva corupției, exemple de campanii studențești anticorupție de succes, cele mai frecvente cazuri de corupție și, de asemenea, vor avea ocazia să ia parte la înființarea filialei din Cernăuți a Biroului Studențesc Anticorupție.

Publicat de romaniabreakingnews.ro/TOCpress: Seminar studențesc anticorupție, la Cernăuți

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: