ROMÂNIA BREAKING NEWS

Șeful Serviciilor Speciale ale Bulgariei, bănuit de apartenență la SVR – Rusia, a fugit!

Șeful Serviciilor Speciale ale Bulgariei, a fugit vineri, după ce a lăsat mobilul acasă și a scos o sumă foarte mare de la bancomat. A fugit cu alt pașaport pe alt nume.

O anchetă internă dar și una internațională îl viza ca fiind drept agent al SVR – Serviciul Federal de informații Externe al Federației Ruse.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: