Șeful MI6 – în vizită oficială la București

MI6

MI6

“parteneriatul cu comunitatea de informații din România este unul dintre cele mai bune pe care le are Marea Britanie, în ultima perioadă, țara voastră și-a câștigat renumele de a fi un important aliat al NATO” –  John Sawers

John Sawers, Șeful Serviciului de Informații Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord – MI6, a efectuat o vizită oficială în România. El a fost primit la Palatul Cotroceni, de președintele Traian Băsescu.

Potrivit militar.infomondo.ro, Traian Băsescu și John Sawers au discutat despre “cooperarea dintre instituțiile de securitate românești și britanice în combaterea terorismului, a terorismului informatic și a altor forme de activități ilegale îndreptate

John Sawers

John Sawers

împotriva cetățenilor și a statelor membre ale Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)”, potrivit unui comunicat de presă remis de la președinția României.

 

John Sawers a mulțumit pentru excelenta colaborare dintre structurile de securitate din România și MI6. De asemenea, John Sawers a spus că “parteneriatul cu comunitatea de informații din România este unul dintre cele mai bune pe care le are Marea Britanie și că, în ultima perioadă, țara noastră și-a câștigat renumele de a fi un important aliat al NATO”.

romaniabreakingnews.ro