ROMÂNIA BREAKING NEWS

Seful diplomatiei romane, Teodor Melescanu s-a intalnit cu ambasadorul Bulgariei in Romania.

Seful diplomatiei romane, Teodor Melescanu s-a intalnit cu ambasadorul Bulgariei in Romania.

Cei doi au subliniat importanta organizarii celei de-a patra sedinte comune de Guvern. Seful diplomatiei romane, Teodor Melescanu, s-a intanit, marti, pe Todor Ivanov Churov, ambasadorul Republicii Bulgaria la Bucuresti, in vizita de curtoazie, ocazie cu care cei doi oficiali au subliniat importanta organizarii celei de-a patra sedinte comune de guvern.

Cei doi interlocutori au reafirmat angajamentul comun in vederea aprofundarii, in continuare, a dialogului politico-diplomatic. (…) De asemenea, a fost mentionata importanta reluarii dialogului la nivel de ministri ai afacerilor externe in format trilateral Romania – Bulgaria – Grecia. Totodata, mentioneaza MAE, a fost evidentiata necesitatea explorarii potentialului semnificativ de cooperare sectoriala intre Romania si Bulgaria.

RBN Press / București / 22.02.2017

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: