ROMÂNIA BREAKING NEWS

Șefa Interpol (R.Moldova) și-a dat demisia

foto: timpul.md

Valentina Litvinov, șefa Interpol Moldova, s-a concediat. Informația a fost confirmată pentru portalul Omega de șefa serviciului de presă al MAI, Daniela Belic.

Potrivit ei, Litvinov ar fi scris cerere de plecare la pensie. Concedierea lui Litvinov vine în contextul în care ieri ministrul de Interne Dorin Recean a declarat pentru Jurnal TV că din dosarul de la Interpol al lui Vlad Plahotniuc lipsesc mai multe pagini.

Vă amintim că pe 5 decembrie 2012, Litvinov a fost audiată în comisia parlamentară petru securitate și ordine publică. Atunci funcționara a declarat că Plahotniuc nu este monitorizat de interpol.

 

union.md

 

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: