ROMÂNIA BREAKING NEWS

Sedinta comuna a coordonatorilor Consiliului Unirii si Actiunii 2012

A avut loc o sedinta comuna a coordonatorilor Consiliului Unirii si Actiunii 2012

Marti, 11 septembrie, a avut loc o sedinta comuna a coordonatorilor Consiliului Unirii si Actiunii-2012. S-a discutat despre ultimele evolutii politici si atitudini in contextul Marsului demnitatii Romanesti de la 16 septembrie. Fiecine implicat cu raspunderi a raportat starea de lucruri in domeniul aflat in coordonare. S-a precizat ca miercuri va avea loc o sedinta de judecata legat de chemarea in instanta de catre Primaria Municipiului Chisinau a organizatorilor din partea Actiunii-2012, pentru a obtine aminarea marsului de la 16 septembrie.

Coordonatorii celor doua Platforme – civica si unionista – au examinat toate eventualitatile legate de desfasurarea Marsului, au luat deciziile necesare legat de conferinta de presa de miercuri de la ora 11.00 si au verificat procesul de invitare a unui numar cit mai mare de romani si alogeni la marsul de la 16 septembrie, care isi poate modifica doar traseul, nu si ziua, locul sau ora.

Serviciul de presa al CU

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: