ROMÂNIA BREAKING NEWS

Securitatea Transnistriei (KGB) considera ca SIS-ul de la Chișinău face declarații nefondate și ofensatoare

KGB-ul separatist din partea stângă a Nistrului este supărat pe Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova. Potrivit infotag.md, Comitetul securității de stat de la Tiraspol califică drept „nefondată și ofensatoare” declarația vicedirectorului SIS, Vadim Vrabie, precum că prin intermediul băncilor transnistrene s-ar spăla bani.

KGB constată că: „unii funcționari moldoveni caută în mod orientat să discrediteze activitatea diferitelor structuri statale din Transnistria, pentru a le destabiliza artificial funcționarea și a le impune anumite forme de control din partea Moldovei”.

Într-o declarație a Comitetului securității de stat din stânga Nistrului, structura separatistă se arată indignată că oficialul de la Chișinău a făcut anumite constatări în lipsa unor probe concludente.

„Moldova nu a prezentat nicio probă, cel puțin indirectă, asupra pretinselor operațiuni bancare ilegale și criminale. Acuzațiile neîntemeiate și lipsite de dovezi ale funcționarului din Moldova de un asemenea rang pun la îndoială caracterul obiectiv al afirmațiilor acestuia și au un caracter vădit calomnios”, se mai spune în declarația KGB-ului de la Tiraspol.

Sursa: Moldova.org

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: