ROMÂNIA BREAKING NEWS

Secretul ruso-norvegian al Alinei Mungiu Pipidi! Cazul Bodnariu

Secretul ruso-norvegian al Alinei Mungiu Pipidi! Cazul Bodnariu

Alina Mungiu Pippidi a cerut recent serviicilor secrete, SIE și SRI, să se implice în dezbaterea publică pentru a nu mai exista puncte de vedere ale propagandei Moscovei, printre care și cazul familiei Bodnariu despre care președintele Societății Academice din România (SAR) a susținut că ar fi manipulat de mașina de propagandă a Kremlinului informează flux24.ro citat de romaniabreakingnews.ro

Alina Mungiu Pippidi a cerut recent serviicilor secrete, SIE și SRI, să se implice în dezbaterea publică pentru a nu mai exista puncte de vedere ale propagandei Moscovei, printre care și cazul familiei Bodnariu despre care președintele Societății Academice din România (SAR) a susținut că ar fi manipulat de mașina de propagandă a Kremlinului.

CITIȚI ȘI:HALUCINANT: Alina Mungiu cere intervenția serviciilor secrete: Cei care susțin familia Bodnariu fac propagandă rusească/ SERVICIILE SECRETE SĂ CONTROLEZE DEZBATERILE PUBLICE, cere AM Pippidi

FLUX 24 a dezvăluit recent că organizațiile neguvernamentale patronate de Alina Mungiu Pippidi au primit sume mari de bani din fonduri norvegiene.

CITIȚI ȘI:DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE/ Alina Mungiu a PĂPAT bani norvegieni să îi acuze pe români că fac jocul rușilor în scandalul Bodnariu/ ACUZAȚIILE EXPLOZIVE ALE UNUI FOST COLABORATOR

Marea surpriză este însă mâna dreaptă a Alinei Mungiu Pippidi de la SAR: o anumită doamnă Simona Ernu este director executiv, practic omul cheie..

ernuSimona Ernu este soția lui Vasile Ernu, născut în Uniunea Sovietică.

Ernu este unul din fondatorii și coordonatorii proiectului www.criticatac.ro, de orientare de stânga, o platformă pe care au fost lăudate atacurile din 11 septembrie din Statele Unite ale Americii.

dughin1Vasile Ernu apare și pe celebra listă Țări și persoane, în care e necesară crearea unui club de elită și / sau a unui grup de influență prin „Russia Today– lista prietenilor lui Aleksandr Dughin, ideologul Euroasiei, consilier al președintelui Dumei de Stat și considerat un om cheie al propagandei Kremlinului.

CITIȚI ȘI: Dan Puric pe lista oficială a agenților ruși în România/ CEI 25 DE AGENȚI AI MOSCOVEI

În e-mailurile obținute de un grup de hackeri ucrainieni se spune: AGD [Aleksandr Gelyevich Dugin] s-a întâlnit fie personal, fie prin intermediari, și a discutat direct sau indirect perspectiva participării în organizație [clubul elitist pro-rus] și/sau într-o inițiativă informală de influență pro-rusă.

În lista de contacte a lui Dughin, Vasile Ernu este prezentat; Editor al portalului de analize http://www.criticatac.ro (site anti-globalizare, stângist).

CITIȚI ȘI: LISTA CONSILIERULUI LUI DUGHIN E INCOMPLETĂ: Alți agenți de influență ai Rusiei în România

Potrivit presei ucrainene, grupul de hackeri ruși „Humpty Dumpty” -„Shaltai Boltai”- a spart contul de e-mail al unui colaborator apropiat al lui Aleksandr Dughin, un anume George Gavrisha (care a lucrat și cu fostul ministru pentru Comunicații și Media al lui Putin – Igor Shchyogolev). Gavrisha apare ca asistent personal al lui Dughin, are adresa de email g.george.2004@yandex.ru.

Hackerii au dat publicității o parte din documente care descriu modul de acțiune al cercului lui Dugin, în special pe cel al finanțatorului, Konstantin Malofeev.

Publicat de romanibreakingnews.ro / sursa:  flux24.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: