ROMÂNIA BREAKING NEWS

Secretarul de stat Lilla Debelka, alături de comunitatea românească din Bruxelles

Secretarul de stat Lilla Debelka a avut întrevederi cu reprezentanți ai mediului asociativ românesc, precum și ai cultelor, în cadrul unei vizite efectuate în Regatul Belgiei în perioada 16-18 martie 2019.
Demnitarul s-a întâlnit cu reprezentanții comunității la Parohia “Sfântul Nicolae”. din regiunea Bruxelles, cu sprijinul reprezentanților Asociației “Anastasia”. Printre temele abordate s-au numărat măsurile de combatere a traficului de persoane, un subiect de o importanță deosebită, care se află în atenția MRP. Secretarul de stat a luat parte, a doua zi, și la serviciul religios, prilej cu care a discutat cu enoriașii despre modul în care s-au integrat în țara-gazdă și despre menținerea legăturilor cu România.
În cea de-a doua zi a vizitei, Lilla Debelka a participat la slujba religioasă oficiată la Biserica Creștină Română ELIM Bruxelles (penticostală) și a purtat discuții cu privire la proiectele pe care Ministerul pentru Românii de Pretutindeni le derulează în prezent, referindu-se, totodată, la oportunitățile de finanțare nerambursabilă puse la dispoziția mediului asociativ, bisericilor, mass-media în limba română etc.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.