ROMÂNIA BREAKING NEWS

Se temeau de români în UK! Iata care sunt națiile care au împânzit cu adevarat Londra

Se temeau de români în UK! Iata care sunt națiile care au împânzit cu adevarat Londra
Estul Londrei

Estul Londrei

De la români în UK: Populația Londrei a ajuns la un nivel record, fără precedent, de 8,6 milioane de locuitori, fiind și mai diversă decât a fost vreodată. Precedentul record fusese stabilit în 1939. Între 1939 – 1991, Londra a pierdut un sfert din populație, 2,2 milioane de oameni alegând să-și înceapă o nouă viață în afara capitalei, scrie Daily Mail.

România nici nu se regăsește în aceste statistici, deși nu cu multă vreme în urma britanicii erau extrem de panicați de invazia românilor.

În prezent, unul din trei rezidenți s-a născut în altă țară decât Marea Britanie. În unele dintre zonele capitalei, locuitorii sunt, în proporție de jumătate, născuți peste hotare. Cei mai mulți sunt născuți în India. Urmează, în ordine, Nigeria, Polonia și Bangladesh. România nici nu se regăsește în aceste statistici, deși nu cu multă vreme în urma britanicii erau extrem de panicați de invazia românilor.

Se estimează că în 2031, numărul de imigranți din Londra vă ajunge la cinci milioane, devenind astfel, pentru prima oară, mai mare decât al celor născuți în regat. Se crede că în 2031 Londra vă avea peste 10 milioane de locuitori, iar în 2041 va ajunge la 11 milioane de locuitori.

Daily Mail a realizat chiar o hartă a Londrei, reliefând locul de baștină al locuitorilor.

În zone ca Westminster, Kensington, Chelsea și Brent, mai bine de jumătate din populație este născută peste hotare. Din totalul de 3 milioane de rezidenți care nu sunt britanici, 40% vin din Europa, 30% din Orientul Mijlociu și Asia, 20% din Africa și 10% din America sau Caraibe.

După țară de origine, cei mai mulți locuitori ai Londrei vin din țări ca, în ordine:

– India (267.000)
– Polonia (135.000)
– Pakistan (113.000)
– Bangladesh (126.000)
– Irlanda (112.000)
– Nigeria (99.000)
– Sri lanka (86.000)
– Jamaica (75.000)
– SUA (71.000)
– Kenua (63.000)

După cum se poate vedea mai jos, România nu face parte nici măcar din top 10 țări de origine ale imigranților din capitala britanică.

Londra_harta_imigrantilor_pe_nationalitati

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: