ROMÂNIA BREAKING NEWS

Se pregătește lovitura de grație? UE are alternativă la GAZUL RUSESC! Qatar este gata să livreze gaze Europei

Qatar este gata să livreze gaz Europei a declarat emirul Qatarului, Tamim Bin Hamad la întâlnirea cu secretarul de stat american John Kerry, scrie svobodaslova.in.ua.

Emirul Qatarului a spus că țara sa ar putea compensa necesarul de gaz al Europei, dacă statele UE vor renunța la livrările Gazprom. Singurul impediment ar fi, potrivit relatării publicației Al Alam, riscul agravarii tensiunilor dintre Qatar și Federația Rusă, în contextul crizei din Siria. Se speculează că autoritățile din Qatar finanțează opoziția siriană, care luptă împotriva regimului Al Assad, susținut de Moscova.

Secretary_Kerry_Addresses_Reporters_With_Qatari_Prime_Minister_Sheikh_Hamad_bin_Jassim_bin_Jabr_Al_Thani

Emirul Qatarului, Șeicul Emir Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, discutând cu Secretarul de Stat al SUA, John Kerry

Tamim Bin Hamad s-a întâlnit cu secretarul de stat american John Kerry și a discutat situația din Ucraina și evoluțiile politice internaționale.

Surse: svobodaslova.in.ua, deschide.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.