ROMÂNIA BREAKING NEWS

Se intensifică violențele în Donbas. Luptele s-au soldat cu morți și răniți

Se intensifică violențele în Donbas. Luptele s-au soldat cu morți și răniți

Un militar ucrainean și-a pierdut viața și alți 21 au fost răniți  în luptele din estul Ucrainei în ultimele 24 de ore .

Comandamentul armatei ucrainene informează că separatiștii continuă să deschidă focul asupra localităților aflate de-a lungul liniei de demarcare a zonelor de conflict. În total, în ultima zi, separatiștii au atacat de 109 ori pozițiile armatei regulate, ceea ce depășește cu mult bilanțul din ultimele luni.

Potrivit militarilor ucraineni, rebelii folosesc aruncătoare de grenade de 120 mm, interzise de Acordurile de la Minsk. În regiunea Lugansk au fost atacate orășelul Sciastie și satele Troițkoie, Krîmskoie și Katerinovka.

Separatiștii trăgeau din siseme reactive Grad, aruncătoare de grenade și tunuri cu autopropulsie. Reprezentnatul așa-numitei republici populare din Doneșk, Denis Pușilin, a declarat că situația din estul Ucrainei se poate agrava în câteva ore” și a dat vina pe comunitatea internațională pentru escalarea conflictului.

Editor: Andrei Lisenco – Flux News MD / romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: