ROMÂNIA BREAKING NEWS

Scufundarea Titanicului – Ipoteze halucinante !

Atunci când ne gândim la evenimente ce au apărut în istorie de-a lungul ultimilor 100 sau 200 de ani, există cu siguranță unele care au produs mari emoții și consternare în rândul opiniei publice. Unul din aceste evenimente ar fi scufundarea vasului Titanic, ce a avut loc în anul 1912.
Considerată a fi de mulți una dintre cele mai mari tragedii a secolului al XX-lea, scufundarea vasului Titanic își are originea în…iezuiți! Vă vine a crede sau nu, vasul Titanic nu s-a scufundat dintr-o eroare de pilotaj, așa cum toți știm această poveste, ci este urmarea unei conspirații puse la cale de iezuiți. De ce au făcut-o? Citiți în întregime acest articol.
Iezuiții, împreună cu marile familii Rotschild, Morgan și Rockefeller, pun la cale crearea lui Federal Reserve Bank
Începând cu anii 1830, SUA nu deținea o bancă centrală, așa cum aveau alte țări europene. Iezuiții (societatea secretă și ocultă a Vaticanului) își doreau foarte mult o bancă centrală și în America, cu ajutorul căreia să poată manipula banii în întreaga lume financiară.
În 1910, șase oameni s-au întâlnit pe Insula Jekyll (SUA) pentru a pune bazele unei bănci centrale a Statelor Unite, bancă pe care ei au numit-o Federal Reserve Bank. Acești oameni erau: Nelson Aldrich și Frank Vanderlip, ambii reprezentând imperiul financiar a lui Rockefeller; Henry Davison, Charles Norton și Benjamin Strong, ce-l reprezenta pe J.P. Morgan; și Paul Warburg, ce era emisarul dinastiei bancare Rothschild din Europa. Se pare că familia Rothschild erau agenții bancari ai iezuiților, deținând astfel cheia bogăției Bisericii Romano-Catolice.
Interesantă e relația dintre cele trei familii atotputernice. Familia Morgan era apropiată de familia Rothschild, și asta de când firma londoneză a Morganilor a fost salvată de la ruina financiară de către Banca Angliei în anul 1857. Dar Banca Anglliei se știe că în acea perioadă era sub influența familiei Rothschild. După aceea, Morgan a fost în toată perioadă ca “agent financiar” a familiei Rothschild. În schimb, Rockefeller și cu Morgan erau mari competitori; dar, în final, au ajuns să lucreze împreună creând un cartel național bancar, denumit Federal Reserve.
Familiile Rothschild, Morgan și Rockefeller erau în schimb “infiltrate” de iezuiți, așa că ele serveau interesele Ordinului Iezuiților. Unii ar putea să conteste asocierea între o familie de evrei (cum e Rothschild) cu un ordin creștin (cum sunt iezuiții). Vreau doar să le reamintesc faptul că atunci când există bani și dorința pentru putere, diferențele religioase dispar instantaneu.

J.P. Morgan, proprietarul vasului Titanic

Titanicul, proprietatea familiei Morgan
Să revenim însă la Titanic. Construcția navei a început în anul 1909 la șantierul naval din Belfast (Irlanda de Nord). Belfast-ul era un port protestant și se știe aversiunea iezuiților față de protestanți. Cui aparținea Titanicul? Celebra navă era construită la comanda societății White Star Line, companie care era controlată de…familia Morgan. De altfel, Titanicul a fost construit la ordinul dat de iezuiți lui J.P. Morgan.
Cine nu e cu noi, va muri înecat în largul mării…
Această navă “rezistentă” ar putea servi ca “navă a morții” celor care s-ar fi opus planurilor iezuiților de a crea Federal Reserve. Existau în acele timpuri o serie de oameni bogați și puternici care ar fi putut bloca crearea lui Federal Reserve; de aceea, era necesar ca puterea și bogățiile lor să le fie luate din mâinile lor. Ei ar fi trebuit să fie distruși prin mijloace pe care nimeni să nu le suspecteze vreodată c-ar fi vorba de niște crime. Nimeni n-ar fi trebuit să-i suspecteze vreodată pe iezuiți. Așa că Titanicul era vehiculul perfect pentru uciderea celor care se împotriveau creării lui Federal Reserve.
Pentru a îndepărta orice suspiciune, pe vasul Titanic au fost invitați să călătorească mulți irlandezi, francezi și italieni, toți de religie romano-catolică. Dar oameni care puteau fi ușor de lepădat. La fel, și mulți protestanți s-au îmbarcat pe celebrul vas. Dar nu aceștia erau ținta iezuiților, ci oamenii cei bogați și puternici de care iezuiții doreau să scape.

John Jacob Astor

Trei mari bogătași se aflau pe vasul Titanic
Cine credeți că se aflau pe nava Titanic? Trei dintre cei mai bogați și mai importanți oameni ai momentului: Benjamin Guggenheim, Isador Strauss și John Jacob Astor. Benjamin Guggenheim (1865-1912) a fost un mare om de afaceri american; Isador Strauss (1845-1912), proprietarul celebrelor magazine Macy, iar John Jacob Astor (1864-1912) era probabil cel mai bogat om al timpurilor sale. Averile lor cumulate, în banii actuali, erau de circa 11 miliarde de dolari.
Toți acești trei oameni au fost încurajați să mergă pe Titanic, “palatul plutitor”. Dar ei trebuiau să fie uciși în această călătorie marină, pentru că iezuiții știau că toți trei s-ar folosi de bogăția și de influența lor pentru a se opune creării lui Federal Reserve Bank.
Edward Smith, căpitanul vsaului Titanic, era iezuit
Căpitanul vasului Titanic era Edward Smith. Acesta a colindat apele Atlanticului de Nord timp de 26 de ani și era la vremea aceea cel mai experimentat pilot naval al rutelor din America de Nord. Dar, el lucra de mulți ani pentru J.P.Morgan. De fapt, Edward Smith era un “ajutor de preot iezuit”. Nu era propriu-zis preot, ci îl ajuta pe acesta în slujbele de la biserică. Edward Smith a servit cu abnegație Ordinul Iezuiților.

Edward Smith,
capitanul vasului Titanic

Căpitanul primește indicații de la superiorul său iezuit ce să facă cu nava Titanic
Într-un film documentar realizat în 1986 de National Geographic și intitulat “Secretele Titanicului” apar dezvăluite multe lucruri interesante. Unul din acestea s-ar referi la faptul că, atunci când Titanicul a părăsit sudul Angliei pe 10 aprilie 1912, Francis Browne, un episcop iezuit, s-a îmbarcat la bordul lui “Titanic”. Acesta era cel mai puternic iezuit din Irlanda și răspundea direct generalului Ordinului Iezuiților din Roma. Iată ce se spune în filmul documentar:
“Un preot, pe nume părintele Francis Browne, a surprins aceste instantanee ale pasagerilor vasului, mulți dintre ei aflați într-un voiaj către eternitate. Următoarea zi, Titanicul face ultima oprire la Queenstown (Irlanda). Aici, mulți imigranți irlandezi se îmbarcă pentru a se îndrepta spre noile lor case din America. Și, din fericire, părintele Browne se dă jos din Titanic. El îi face o ultimă fotografie căpitanului Smith care coboară de pe puntea vasului”.
Iată deci complotul iezuit: părintele Francis Browne se îmbarcă pe Titanic, fotografiază victimele, îi transmite indicații căpitanului vasului, amintindu-i de jurământul său ca iezuit, și apoi, a doua zi dimineață, părăsește nava.
Ordinul iezuit: “Scufundă Titanicul!”
Probabil că Browne i-a spus căpitanului Edward Smith ce să facă în apele Oceanului Atlantic. Iezuitul general i-a povestit lui Francis Browne ce se va întâmpla, iar acesta i-a relatat căpitanului Smith restul poveștii. Nu cred că am exagera prea mult dacă am spune că lui Edward Smith i s-a dat ordinul de a scufunda Titanicul. Iar căpitanul a făcut exact ce i s-a cerut.
Iezuiții cred că sunt îndreptățiți să execute crime în numele lui Dumnezeu
Pentru cei care nu cunosc prea bine filozofia iezuiților, dăm citire din cartea lui W. C. Brownlee, – “Instrucțiunile secrete ale iezuiților”:

“Prin ‘ordinul lui Dumnezeu’, Iezuitul general este îndreptățit să omoare pe cei inocenți, să jefuiască, să execute toate neorânduirile, și asta pentru că Papa este ‘Domnul vieții și al morții’ și al tuturor lucrurilor”.
Mai jos, un fragment din cartea lui G.B. Nicolini – “Istoria iezuiților”:
“Nu există în istoria umanității vreo organizație care să rămână timp de peste 300 de ani nealterată de schimbările societății și care să nu exercite o influență atât de mare asupra destinului omenirii (…) ‘Scopul scuză mijloacele’ este maxima ei favorită și un iezuit este astfel gata să comită orice crimă”.
Cine dorește să afle mai multe despre iezuiți și istoria lor, poate citi pe larg acest articol:
Jurământul iezuit te transformă în…păpușă
Cei care vor să facă parte din Ordinul Iezuit trebuie să depună un jurământ, un jurământ care spune printre altele că: “Mă voi considera ca un trup mort, fără voință sau inteligență, voi fi ca un crucifix care nu se împotrivește voinței celui care-l deține”. Atunci când o persoană intră în Ordinul iezuit, atunci ea este legată de stăpânul (învățătorul) său iezuit până la moarte.
 

Căpitanul trebuia să devină un martir al iezuiților și să scufunde nava
Edward Smith, fiind în Ordinul iezuit, a devenit un om fără voință sau inteligență. El trebuia să comită orice crimă pe care i-o cerea Ordinul. Lui Edward Smith i s-a cerut martiriul. Aflat la bordul Titanicului, Edward își cunoștea datoria, fiind sub jurământ. Căci Titanicul a fost construit doar pentru dușmani. Și a fost construit ca să se scufunde.
Deși era căpitan de atâția ani, și știa foarte bine cum să conducă o navă, Edward Smith mergea cu Titanicul la viteză maximă, cu o viteză de 22 de noduri, într-o noapte întunecată, fără lună, printr-o zonă cunoscută ca fiind plină de blocuri de gheață. Asta și urmărea: ca vasul să se izbească de vreun bloc de gheață. Să mai aducem aminte că Edward Smith a primit în noaptea tragediei Titanicului nu mai puțin de 8 telegrame în care i se cerea să fie atent, dar el le-a ignorat pe toate? De ce? Știa foarte bine că vasul sigur se va izbi de un bloc de gheață…nimic nu-l mai putea opri pe omul ce jurase credință iezuiților, scopul său suprem fiind scufundarea navei.
Zbuciumul din mintea căpitanului
Istoria a zugrăvit o imagine foarte tragică a căpitanului Smith în ultimele ore ale tragediei Titanicului. Atunci când era timpul ca să se coboare bărcile de salvare, lui Smith nu i-a păsat deloc, și a trebuit ca unul din ajutoarele sale să se apropie de el, pentru a da ordinul mult așteptat. Personalitatea sa legendară și tăria de caracter a lui Smith se pare că l-au părăsit în acele clipe. Poate că în mintea lui Smith se dădea o luptă…dacă să-și îndeplinească misiunea de căpitan al mării sau dacă să-și asculte maestrul său iezuit și să scufunde nava.
Ca un făcut, nava Titanic nu a fost dotată cu bărci de salvare suficiente pentru a-i salva pe toți pasagerii. În plus, n-au fost disponibile decât focuri de alarmă albe, în loc de roșii, așa că alte nave aflate în apropiere au perceput că cei de pe Titanic au o..petrecere! (în lumea marină, focurile de alarmă roșie sunt cele care arată nevoia de ajutor)
Ca o concluzie…
Și astfel, una dintre cele mai mari tragedii ale secolului XX, scufundarea Titanicului, pare a fi opera Ordinului iezuiților. Nava cea mai rezistentă, “palatul plutitor” al lumii, Titanicul, a fost creat doar pentru a fi mormântul celor bogați, celor care se opuneau creării lui Federal Reserve Bank. În aprilie 1912, odată cu scufundarea Titanicului, orice opoziție împotriva înființării lui Federal Reserve a fost eliminată. Banca Centrală a SUA a fost înființată în decembrie 1913 și astfel s-a împlinit și visul iezuiților. Dar cu ce sacrificiu uman…

Sursa: gandeste-liber-exista.blogspot.ro

Sursa foto: crunchall.com

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

3 Comments

 • Romanul spune:

  Vede cineva o paralela intre acest articol si ceea ce s-a intamplat cu Twin Towers in America, 9/11?

 • INA STANA REBIGAN spune:

  UN SFARSIT TRAGIC L-A AVUT SI FAMILIA CEAUSESCU PENTRU CA MARILE UTERI ALE EUROPEI SI LUMII VEDEA IN EL UN INAMIC EL DOREA SA INFIINTEZE O BANCA PENTRU CA SA DEA IMPRUMUTURI UNOR TARI FMI -UL A VAZUT ASAT SI ALTE BENCI EUROPENE CA PE CEVA ALARMANT …IAR UNELE TARI NU MAI AVEAU UNDE SA-SI DESFACA PRODUSELE PE PIATA INTERNATIONALA SI S-AU GANDIT BINE SA FACA UN PLAN PENTRU A DEZMEMBRA LANTUL TARILOR COMUNISTE SI IN SPECAL A ROMANIEI CARE AVEA SI ARE MULTE RESURSE NATURALE SI CARE EPORTA FOARTE MULT SI AVEA CONTRACTE CU AFICA , CANADA SI TARI ARABE ..FAPT CARE NU AVEAU ALTE TARI PUTERNICE …ASA CA LOVITURA DE STAT PENTRU ROMANIA A FOST PUSA LA CALE DE UE SI FMI SI SUA SI ALTE TARI ARABE …A FOST UN TITANIC ROMANESC … ACUM ROMANIA ESTE O EPAVA BOGATA PENTRU TARILE CELE MAI BOGATE ALE LUMII O PRADA USOARA PENTRU PIRATII FINANCIERI SI PIATA DE DESFACERE A PRODUSELOR LOR .RAZBOIUL SECRET ECONOMIC ESTE CUNOSCUT DIN SECOLE DIN URMA …SI CEAUSESCU STIA ACEST LUCRU DAR A FOST TRADAT DE CEI MAI APROPIATI SI CEI MAI INVERSUNATI TRADATORI AI POPORULUI ROMANI ….PUTEM SA-I NUMIN SI NOI IEZUITII SAU EVREII CEI MAI CRIMINALI CARE AU AJUNS LA PUTEREA DUPA LINSAREA FAMILIEI CEAUSESCU …PE EI NU-I MAI LINSEAZA NIMENI? PENTRU CA AU DUS LA RUINA ACESTEI TARI BOGATE CARE INCA SE MAI POT FURA MULTI ANI DE ACUM INAINTE ..
  VAI DE ACEASTA TARA BOGATA SI UN POPOR SARAC CU DUHUL ..TREZESTE-TE ROMANE …

 • :)) spune:

  Imi spuneti si mie cum ‘a prins’ capitanul titanicului aceal iceberg? mai ales ca nu era el la carma vasului? ‘L-a prins’ asa de bine incat Titanicul a fost retezat doar lateral…

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: