ROMÂNIA BREAKING NEWS

Scriitorul Laurian Stanchescu, gânduri la disperare, „Pentru ucigașii memoriei românești…”

Scriitorul Laurian Stanchescu, gânduri la disperare, „Pentru ucigașii memoriei românești…”
Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu

„Trăim într-o lume sângeroasă, istoria este o continuă linie de sosire, din antichitate până astăzi au pierit nenumărate seminții într-o competiție aspră, cu reguli contrare oricărui precept biblic.

Noi am rămas de milenii în plutonul de frunte al acestui nemilos și tragic maraton universal, schimbul făcându-se mereu de la o generație la alta, cu o pleiadă de martiri și eroi până în zilele noastre.

Cum în lumea divină există legi și porunci care o apără de detractori și vânzători, cer justiție pe măsură împotriva ucigașilor memoriei românești, pedeapsa cu moartea.

Admir țările care își iubesc, apără și își păstrează existența cu orice preț, când ucizi un popor, trebuie să fii ucis, Biblia este plină de asemenea pilde, iar legea umană este coborâtă din cea divină, de aceea nu este mai presus decât legea mamă nici măcar cu o picătură.

Pentru ucigașii memoriei românești cer imperios și în regim de necesitate reintroducerea perpetuă a pedepsei cu moartea.”

Laurian Stănchescu, Membru titular, Uniunea Scriitorilor din România, Președinte, Fundația „Ideea Contemporană”

Text trimis redacției România Breaking News pentru publicare de Laurian Stănchescu

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: