ROMÂNIA BREAKING NEWS

Schengen vs România – țară sigură care generează securitate și stabilitate în regiune

Schengen vs România – țară sigură care generează securitate și stabilitate în regiune

Premierul interimar, Gabriel Oprea, lider al UNPR, a declarat, marți, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, citat de romaniabreakingnews.ro, că deține toate semnalele pozitive de la partenerii externi că, anul acesta, România va face primul pas către aderarea la spațiul Schengen.

„Anul acesta estimez…

România apără peste 1.100 de km din granița de est a UE. Cu pasul unu vom intra. Am avut discuții cu alți lideri europeni și cred acest lucru (…) Partenerii noștri internaționali consideră și respectă România ca o țară sigură. Este foarte important că România este respectată de partenerii internaționali”, a spus Gabriel Oprea.

„România este o țară sigură care generează securitate și stabilitate în regiune, mai ales în acest context”, a ținut să sublinieze liderul UNPR.

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: