ROMÂNIA BREAKING NEWS

Scandalos! Miliția transnitreană își rotunjește veniturile râpind cetățeni ai R. Moldova

Scandalos! Miliția transnitreană își rotunjește veniturile râpind cetățeni ai R. Moldova

Militienii transnistreni rapesc cetateni moldoveni, apoi storc bani de la rudele acestora. S-au inmultit cazurile de rapire a persoanelor din partea dreapta a Nistrului de catre militienii transnistreni. Cei rapiti sunt incarcerati abuziv in puscariile separatiste, iar rudele sunt nevoite sa plateasca pentru ca acestia sa nu fie maltratati.

Joi, presa de la Chisinau a raportat un caz cand un tanar de 18 ani tocmai de la Cimislia (localitate situata la aproape 180 km de frontiera administrativa cu regiunea transnistreana) a fost rapit de acasa de asa-zisii militieni transnistreni si plasat in izolatorul de detentie preventiva de la Tiraspol. Alexandru Zubco, jurist al Asociatiei „Promo-Lex”, specializata in apararea drepturilor omului din regiunea transnistreana, a comunicat pentru Deutsche Welle ca nu este pentru prima data cand organele represive de la Tiraspol sechestreaza cetateni din partea dreapta a Nistrului.

Sursa: Deutsche Welle prin romaniabreakingnews.ro

Sursa foto: flux.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: