ROMÂNIA BREAKING NEWS

Scandalos! La umbra „Mitropoliei Chișinăului și a toată Moldova”, supusă Rusiei, campanie anti – Chirtoacă

Scandalos! La umbra „Mitropoliei Chișinăului și a toată Moldova”, supusă Rusiei, campanie anti – Chirtoacă

„Omule bun! Oprește-te și gândește-te bine! De ce noi nu-l putem vota pe Dorin Chirtoacă – primar”. Acesta este mesajul unor foi volante răspândite prin preajma bisericilor din municipiul Chișinău după slujba de duminică. Totodată, foile vin cu îndemnul „Să votăm o gospodină TRADIȚIONALĂ la primărie, cu suflet de mamă care are FAMILIE și COPII”, relatează portalul de păresă Realitatea.md, citat de romaniabreakingnews.ro

Imagine – Realitatea.md

Foile sunt semnate de „Mișcarea Creștin Ortodoxă din Moldova”, iar Comisia Electorală Centrală va solicita Ministerului Justiției să verifice legalitatea acțiunilor asociației obștești.

În foaia tipărită în zece mii de exemplare și distribuită duminică prin preajma bisericilor, sunt indicate șase „argumente” de ce candidatul PL nu poate fi votat primar. Printre acestea se menționează că Dorin Chirtoacă „permite în Chișinău parade și manifestări rușinoase a homosoxualilor”, „ignoră valorile și tradițiile noastre strămășești”, „îi socoate sectanți pe cei ce sărbătoresc Nașterea Domnului pe stil vechi” și altele.

„Cum să oprim aceste fărădelegi? Să NU VOTĂM un primar politic și PRO-sodomit!!! Să votăm o gospodină TRADIȚIONALĂ la primărie, cu suflet de mamă care are FAMILIE și COPII. Acum de votul tău depinde dacă va fi CHIȘINĂUL ca o gospodărie îngrijită sau va mărșălui prin el HAOSUL ȘI HOMOSEXUALII!”, se mai spune în foia volantă a Mișcării Creștin Ortodoxe din Moldova.

Președintele Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, care a fost sesizat de cetățeni pe acest caz, susține că „ar fi firească această activitate de agitație și propagandă, dacă nu ar veni de la o organizație obștească care prin lege nu poate să facă acest lucru”.

„Doi, este o organizație cu tentă religioasă și, credem noi, nu este bine să devină părtinitori în procesul electoral. Vom interveni în cadrul Ministerului Justiției, să vadă legalitatea acțiunilor acestei organizații obștești”, a mai spus Iurie Ciocan.

Video: Foi volante in preajma bisericilor 

Sursa: realitatea.md prin romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: