ROMÂNIA BREAKING NEWS

Să vedem și să învățăm despre Rezistență și Eroism. Invitație la film: ”Operațiunea Grecia – lichidarea grupului Ogoranu”

Să vedem și să învățăm despre Rezistență și Eroism. Invitație la film: ”Operațiunea Grecia – lichidarea grupului Ogoranu”

INVITAȚIE LA FILM. ”Operațiunea Grecia – lichidarea grupului Ogoranu”, la Muzeul de Istorie al Municipiului București

Fundația Ion Gavrilă Ogoranu și Federatia Română a Fostilor Detinuti Politici Luptatori Anticomunisti prezintă luni, 4 mai 2015, ora 18:00, la Muzeul de Istorie al Municipiului București (Palatul Șuțu – Piața Universității), un film de excepție realizat de Lucia Hossu Longin, o colaborare TVR și IICCMER, care reconstituie operațiunea Securității prin care a fost capturata cea mai mare parte a grupul de rezistență armată condus de Ion Gavrilă Ogoranu.

Participă: Lucia Hossu Longin – Fundația Memorialul Durerii și Octav Bjoza – președintele AFDPR.

INTRAREA LIBERĂ.

operatiunea-grecia

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: