ROMÂNIA BREAKING NEWS

Rusia tot mai aproape de crearea unui pol media propagandistic în România. Digi 24 ar putea fi cumpărat de o bancă rusească

Rusia tot mai aproape de crearea unui pol media propagandistic în România. Digi 24 ar putea fi cumpărat de o bancă rusească

Banca Internaţională de Investiţii – Moscova: „România este una dintre cele mai active direcţii pentru investiţiile noastre“

Rusia tot mai aproape de crearea unui pol media propagandistic în România informează romaniabreakingnews.ro, Digi 24 ar putea fi cumpărat de o bancă rusească, conform zf.ro. Potrivit sursei citate, o bancă din Rusia ar putea cumpa postul de ştiri Digi 24. Este vorba despre Banca Internațională de Investiții care își are sediul la Moscova și a participat deja la plasamentul primar al obligațiunilor Digi.

„Am participat la plasamentul primar al obligaţiunilor Digi, cumpărând o parte importantă din toată emisiunea. Nu am participat în IPO-ul Digi din 2017, nici în cel al MedLife din 2016.“, conform zf.ro.

Banca Internaţională de Investiţii, instituţie multinaţională de dezvoltare cu sediul la Moscova, intenţionează să dezvolte o nouă strategie şi anume participarea la cele mai mari oferte de vânzare acţiuni (IPO) ale companiilor româneşti la bursa locală.
Totodată, instituţia suprastatală vrea să participe în emisiuni de obligaţiuni corporative în ţările în care activează, adică inclusiv România, pentru a dezvolta infrastructura pieţei de capital, spune Nikolay Kosov, 62 de ani, preşedintele instituţiei multinaţionale.
„Banca este în proces de implementare a noii sale strategii. Ca parte a acestor eforturi vrem să participăm la emisiunile de obligaţiuni în statele membre, inclusiv România, şi pentru a dezvolta infrastructura pieţei de capital“, spune Nikolay Kosov.
Instituţia multinaţională, care a colaborat cu actori din România precum BT Leasing Transilvania, Agricover Credit, Romcab, Avicola Buzău, nu a participat la listările MedLife în decembrie 2016 şi Digi în mai 2017.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: