ROMÂNIA BREAKING NEWS

Rusia. Noi RESTRICȚII la exporturile din Republica Moldova

Rusia. Noi RESTRICȚII la exporturile din Republica Moldova

Serviciul fitosanitar rus Rosselhoznadzor interzice începând din 14 martie 2016 importul de legume și fructe, însoțite de certificate fitosanitare moldovenești, care tranzitează teritoriul Belarusului.

mere_perePotrivit autorităților ruse, măsura are drept scop de a evita produsele care provin din alte țări, să intre pe piața rusească.

„Rosselkhoznadzor consideră că este necesar să se impună restricții temporare privind importul de produse reglementate din Republica Moldova în Federația Rusă prin teritoriul Republicii Belarus la 14 martie, in 2016″,  se menționează în declarația Rosselhoznadzor.

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: Noi RESTRICȚII la exporturile din Republica Moldova

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: