ROMÂNIA BREAKING NEWS

Rusia lui Putin! Cum au ajuns să trăiască oamenii din regiunea Ural. Rușii au uitat de ei

Rusia lui Putin! Cum au ajuns să trăiască oamenii din regiunea Ural. Rușii au uitat de ei

În ciuda laudelor presei rusești, precum că „Putin a ridicat Rusia”, viața reală în regiunile din apropierea capitalei Rusiei șochează prin ruinele în care locuiesc oameni, iar situația și mai deplorabilă în satele uitate din regiunea Ural, unde Putin nu are timp să arunce nici o privire și să aducă poporul său în rândul civilizației. Oamenii din această regiune trăiesc în condițiile Evului Mediu, în timp ce Putin este prea ocupat cu modernizarea Crimeii, recent anexate (18 martie 2014) și în care lipsesc apa si lumina curentă iar alimentele de strictă necesitate au devenit o problemă.

Aici Putin ar trebui să investească banii Rusiei, nu în finanțarea teroriștilor din estul Ucrainei, nu în regiunile anexate, care erau bine mersi în componența statelor în care se aflau anterior.

Mai bine decât noi a spus-o Mihai Ghimpu, care i-a transmis un mesaj președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, sfătuindu-l unde Rusia ar trebui să cheltuiască banii, „nu împotriva drepturilor și libertăților popoarelor”.
Iată unde l-a sfătuit Mihai Ghimpu pe Vladimir Putin să investească banii Rusiei: Daypic.ru.

Uralul (în limba rusă: Ура́л) este o regiune geografică din jurul Munții Ural, care se află în cea mai mare parte pe teritoriul Rusiei, dar include și partea de nord-vest a Kazahstanului. Această regiune nu este una cu caracter administrative, ci una cu caracter istoric, ea suprapunându-se peste regiunile vestice ale cursului fluviului Volga, ale regiunilor răsăritene ale Siberiei.

De-a lungul istoriei, centrul administrativ al Uralilor a fost mutat la Sverdlovsk (Ekaterinburg) după Revoluția din Octombrie și războiul civil. În zilele noastre, Regiunea economică Urali nu are o capitală administrativă sau neoficială. Presa rusă numește uneori orașul Ekaterinburg drept „capitala” Uralilor, dar această onoare ar putea aparține și altor orașe precum Celiabinsk, Perm sau Ufa. Ekaterinburg este centrul administrativ al Districtului Federal Urali.

(VIDEO)  Imaginile pe care Rusia NU le va arăta niciodată la televizor

realitatea.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.