ROMÂNIA BREAKING NEWS

Rusia amenință cu armele nucleare! NATO răspunde!

Rusia amenință cu armele nucleare! NATO răspunde!

Secretarul general al NATO, Jens Sotltenberg, a acuzat Rusia că „zăngăne armele nucleare”.  Jens Stoltenberg a declarat că anunțul făcut de președintele rus, Vladimir Putin, privind mărirea arsenalului nuclear al Rusiei cu încă 40 de rachete balistice intercontinentale este „destabilizator și periculos”.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Bruxelles, secretarul general al NATO a declarat că o asemenea retorică din partea Moscovei explică de ce NATO și-a intensificat pregătirile pentru protejarea statelor membre din estul Europei.

„Această ‘zăngănire de arme nucleare’ a Rusiei nu este justificată. Este destabilizatoare și periculoasă. Este un lucru pe care noi încercăm să îl rezolvăm și este și motivul pentru care am intensificat capacitatea de răspuns a forțelor noastre. Răspundem asigurându-ne că NATO va fi și în viitor o alianță care să asigure protecția membrilor săi în fața oricărei amenințări„, a declarat Jens Stoltenberg.

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: