ROMÂNIA BREAKING NEWS

Rusia a atacat Ucraina cu rachete „Grad” chiar de pe teritoriul său! (Probe Video)

Soldații ucraineni din brigada motorizată 72 a Ucrainei, care este dislocată în regiunea Lugansk, la hotarul Ucrainei cu Federația Rusă, au anunțat că de pe teritoriul Federație Ruse au fost declanșate mai multe atacuri cu lansatoare de rachete de tip GRAD.

La câteva zile diferență după cele relatate de soldații ucraineni, locuitorii orășelului Gukov din regiunea Rostov, Rusia, au postat pe youtube mai multe imagini video din care se vede cum de pe teritoriul Rusiei au fost lansate rachete „Grad” asupra teritoriului ucrainean.
Imaginile sunt filmate în diferite locuri și au fost postate de diferiți utilizatori ai youtube.

R.B.N. Press reamintește că în ultimele zile mai mulți locuitori civili, printre care și copii, din regiunile de conflict din Ucraina, au murit uciși de rachete „Grad”.


*

*

rachete_Grad_2

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.