ROMÂNIA BREAKING NEWS

ROMÂNII ÎN VIZIUNEA FEDERAȚIEI RUSE: CANIBALI, FASCIȘTI, ȚIGANI…

Propaganda antiromânească promovată de Rusia, are vadite nuanțe ce se exclud reciproc la cea mai sumară analiză logică – țigani și fasciști în acelaș timp. Dragi „prieteni – ruși”, care în „mișelescul nostru fascism” v-am atacat „pașnica URSS”(ce avea în momentul  „1941” o armată mai mare decat toate armatele Axei și ale Coalitiei Anglo-Americane din acel moment, dispuse în formațiune de atac)… și care țigani fiind în acelaș timp, am murit în lagărele de gazare fasciște…  Hotărâți-vă! ori una, ori alta…

 

Românii sunt canibali …

9 MAI 2013 – RUSESC LA CHIȘINĂU: “Moarte canibalilor români!”

moarte romanilor canibali

Batalia mare a Moscovei si a comunistilor este de mai multi ani îndreptata catre blocarea aderarii Basarabiei la Uniunea Europeana și apropierea de România. Basarabia este fals numita “republica Moldova”, dar din pacate regimul Iliescu a recunoscut aceasta denumire în 1991, când s-a spart URSS-ul (opera datorita lui Eltzyn). Caci, dupa cum se stie, de exemplu Grecia s-a opus denumirii statului Macedonia, desprins din fosta Jugoslavie, astfel încât aceasta tara are un nume provizoriu : FYROM (Former Yougoslav Republic of Macedonia) ! Blocarea se face prin nerespectarea de catre puterea de la Chisinau a regulilor de existenta democratica, prin diferite manevre si tertipuri. In aceasta situatie, UE nu poate primi Basarabia (sau ce a mai ramas din ciopârtirea ei).

 9 MAI  RUSESC LA CHIȘINĂU: “Moarte canibalilor romani!”(Mesaj promovat de Ambasada Rusiei la Chișinău si Liga Tineretului Rus)

Ziua de 9 mai a provocat, la Chisinau, tensiuni si incidente pe alocuri violente. Odinioara mare sarbatoare sovietica, in zilele noastre Guvernul moldovean a ales sa comemoreze eroii cazuti pentru independenta tarii si multi tineri au ales sa sarbatoreasca Ziua Europei.

Situatia a generat o suprapunere a manifestarilor organizate in capitala R. Moldova, ceea ce a condus la incidente de tot felul. Tensiunile au fost sporite si de un mesaj antiromanesc afisat de catre Liga Tineretului Rus, ce face obiectul unui dosar deschis de catre Procuratura unui sector al Chisinaului, scrie politicaromaneasca.ro.

Afisul cuprinde un colaj fotografic cu imagini din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, iar pe un camion sovietic scrie in limba rusa “Moarte canibalilor romani!”.

La tensiunile in crestere s-a adaugat si vizita “privata” a viceprim-ministrului rus, reprezentant special al Kremlinului pentru regiunea transnistreana, Dmitri Rogozin, la Chisinau. In pofida caracterului privat al vizitei, Rogozin nu a avut nicio problema sa urce pe scena din Piata Marii Adunari Nationale (PMAN), unde Ambasada Federatiei Ruse a organizat, joi, Editia 2013 a Festivalului “Cantecele credintei, sperantei si iubirii – Victoria 68″

Extras din articolul R.B.N.Press …Read more: http://www.rbnpress.info/wp/9-mai-rusesc-la-chisinau-moarte-canibalilor-romani-victoria-lui-rogozin-si-comunistii-fascisti-basarabia-incotro/#ixzz2bjfZ5OEd

 

Românii sunt fasciști!

8 Noiembrie 2012 Timpul.md

Mii de oameni ies pe străzi la Sankt Petersburg și Moscova pentru a participa la o demonstrație împotriva emigranților, despre care consideră că beneficiază de prea multe drepturi în Federația Rusă.
În România nu s-a întâmplat niciodată așa ceva! Concluzia e evidentă: românii sunt fasciști.Sute de amărâți ajunși la Moscova de prin stepele asiatice sau savanele africane sunt bătuți, maltratați, chiar uciși de către extremiștii ruși, doar pentru că au o altă culoare a pielii sau alt accent decât ei, localnicii. Niciun emigrant în România nu a fost vreodată agresat pe stradă din cauza originii lui. Nici nu mai încape îndoială: românii sunt niște naziști notorii.Rusia deține recordul mondial de organizații skinhead, al căror singur scop este persecutarea xenofobă a emigranților. Nici să cauți cu lupa, în România nu vei găsi nicio grupare de acest gen. De ce? Pentru că românii sunt niște extremiști fără pereche.„Gazprom”, firmă controlată de la Kremlin, șantajează politic R. Moldova pentru reducerea prețului la gaze. România face tot ce poate pentru a conecta la sistemul energetic național bucata de țară din stânga Prutului. Deci, e limpede: românii sunt niște hitleriști nenorociți. Lista comparațiilor poate umple toate paginile acestui ziar, dar ce rost are să vă reținem cu prostiile astea, doar pentru a confirma un lucru pe care deja îl știe și copilul de țâță în R. Moldova: ROMÂNII SUNT NIȘTE CRIMINALI, FAȘÂȘTI, EXTREMIȘTI, NAȚIONALIȘTI, HITLERIȘTI etc…

Din comentariile citiorilor: (Timpul.md)

”Ce amuzanti sunt anti-unionistii.Desi Romania mereu a ajutat Basarabia mai ales in perioada 1920-1940, cand in cinstea unirii au topit tunurile otomane si au facut statuia lui Stefan si au trimis-o la Chisinau, plus ca Moldova in acea perioada cunostea cel mai inalt nivel de trai, anti-unionistii mereu urasc Romania. Rusii au rupt Basarabia cum au vrut, i-au obligat pe moldoveni sa invete limba lor si multe alte nedreptati si totusi Rusia e privita ca pe un prieten de incredere, in timp ce Romania e scuipata non-stop.Nu e nimic, 15-20% vor unirea? BUN.Aia sunt moldovenii adevarati care cauta reintregirea Moldovei in Romania Mare si aia sunt singurii stapani.Restul? ocupanti.”

„Din timpurile dacice, noi am fost considrati buni in Medicina, Mestesuguri, Astrologie, adevarati razboinici puternici si respectati de alte popoare. Avem un sange pur! Putine tari din Europa pot sa spuna ca au acelasi sange cu stramosii lor. Spre deosebire de noi, si alte popoare civilizate, Rusia, tara pantagruelica si fara prieteni, indaratinica si cu istorie de imprumut, poarta in iadul sau launtric un sumum de trasaturi morale grave si atroce, o pravoslavie prapastioasa si pagana. De asemenea, nu poti sa nu remarci ultranationalismul lui Putin si Medvedev. Fiind reactionari genetici, se inspira din nazismul stiintific. Fiind corcituri tataro-mongole, rusii a ajuns o natiune zaluda pana la idiotenie. Pornografie, alcoolism epidemic, prostitutie infantila, abandon si vanzare la moca de copii, homosexualitate si harem. Rusia este o tara neevoluata. !De aici si panslavismul balamut, de aici si afirmarea tiranica a exclusivismului si intolerantei.”

„…pentru secăturile zombate de peste 200 de ani, ESTE STRICT NECESARĂ INFORMAȚIA COMPARATIVĂ, CE E BINE ȘI CE E RĂU.., ALTFEL NU SE MAI DEȘTEAPTĂ ȘI NOROI ȘI URĂ VOR ÎMPRĂȘTIIA PESTE ALȚI NENOROCIȚI DIN MEDIUL RESPECTIV. Să-și vadă fiecare fața și ororile, înainte de a da calificative altora.”

„…nu se  poate compara Rusia cu România. Mai ales la capitolul emigranți și naționalități. În Rusia sunt mai mulți emigranți decît toți românii împreună. În plus cetățenii ruși de naționalitate rusă nu din pod s-au luat cu persecutarea xenofobă a emigranților, ei sunt naționaliști și iubitori de patrie și de neam în comparație cu românii și nu permit ca populația din caucaz sau din Asia musulmană să vină în Moscova și St. Petersburg și să se simtă ca la ei acasă, să discrimineze femeile, să-și bată joc de ele. Dumneavoastră cunoașteți foarte puțin dar învinuiți o nație întreagă de extremism.
E și normal ca Rusia să ne șantajeze pentru că noi sîntem străini pentru ei, însa nu este normal ca România în 21 ani să nu facă nimic pentru a întoarce pămîntul ei. Nici un partid din România nu are ca prim obiectiv reîntregirea țării. Dar dumneavastră vorbiți despre niște chestiuni minuscule ca sistemul energetic.

„…Spune cine sunt prietenii tai si am sa-ti spun cine esti… Am avut o parere mai buna despre PAD… Da vad ca si acolo sunt infiltrati indivizi care nu o prea duc bine cu logica … ca sa nu zic alt ceva… Vad ca est „drugan” cu cei de la „Voievod” si cu si cu rosco de la PCRM… NISTE EXTREMISTI FARA DE MARGINI…Ai niste argumente de rasul gainii ” ei sunt naționaliști și iubitori de patrie și de neam în comparație cu românii și nu permit ca populația din caucaz sau din Asia musulmană să vină în Moscova și St. Petersburg ” . Tu poate stai rau la capitolul geografie… dar caucazul e parte a rusiei (din pacate) si ceceni si alte nationalitati din caucaz , au tot dreptul sa traiasca in moscova si in alte orase, deoarece sunt orase a tarii din care fac parte…. Rusii sunt cei mai mari fascisti ramasi pe acest pamant… Cica „PATRIOTI”… DA, DA… SI HITLER ERA PATRIOT AL TARII LUI… SI CE A IESIT PANA LA URMA? DIN PATRIOTISMUL PE CARE IL AU RUSII, ZECI DE POPOARE SIBERIENE AU DISPARUT DE PE FATA PAMANTULUI SAU SUNT PE CALE DE DISPARITIE… ”În primul rînd eu n-am nimic cu PAD. În al doilea rînd n-am nici un prieten de la Voievod sau de la PCRM. În al 3-lea rînd doar o parte din caucaz este teritoriul Rusiei, sau tu vrei să spui că și Georgia, Armenia sau Azerbaidjan este teritoriul Rusiei?:))) În al 4-lea rînd rușii nu sînt fasciști ci naziști. Este o mare diferență! Informează-te! Și cei care au ieșit în stradă scandau lozinci Россия для русских, Москва для москвичей! „… Rusia e plina de popoare pe care lea ocupat…  Nici eu nu-mi doresc alte nationalitati in Chisinau, Balti si alte orase si sate … si ce propui acu , sa iesim in strada si sa strigam „Moldova pentru moldoveni, Chisinaul pentru Chisinaueni”…Apropo , rusii care striga Россия для русских, Москва для москвичей!, sunt atat de prosti incat nu inteleg ca prin asta ei spuna ca moscova nu e macar pentru toti rusii , ci doar pentru rusii care s-au nascut in moscova … Asta nu e fascism ci e debilo-fascismo-canibalism… Rusii sunt atat de fascisti, incat deja se urasc intre ei…”„…daca doresc o puritate a notiunii ruse atunci sa se retraga din toate regiunile cotropite de rusia in ultimii 500 de ani adica: regiunea caucaziana si ai marii caspice , tatarstanul si volga de jos karelia si regiunea baltica, uralul siberia , orientul indepartat, a pardon atunci nu va mai fi rusia., cum o dai RUSII PIERD! DACA SE RETRAG PIERD GEOSTRATEGIC, DACA STAU PIERD RASIAL INVADATI DE ASIATICI SI MUSULMANI!!! ATUNCI CARE ESTE IESIREA PENTRU RUSI- CORECT- STICLA DE VODCA SI UN RAZBOI CIVIL DE EXTERMINARE RASIALA, DAR IN REST TOTUL VA FI OK!!!!”

 

Românii sunt țigani…

publicat în Editorial Timpul. 5 August 2013

Aceasta este una din expresiile-cheie ale propagandei antiromânești provenite din fostul spațiu sovietic.

O găsim reluată sub diverse forme în zeci de volume și sute de articole de propagandă moldovenizatoare. Cu viclenia simplă specifică jivinelor, autorii de care vă spun strecoară această idee cu orice prilej, în orice producție scrisă. Parcă ar fi vorba de un ordin de undeva de sus, de foarte de sus: când vine vorba de diferențele dintre români și moldoveni să nu uitați să spuneți că românii sunt țigani. Cu dibăcia lor de condeieri antrenați la secția de propagandă a PCUS, meseriașii de care vă vorbesc au grijă să se poziționeze corect din punct de vedere politic: ei nu ar fi rasiști, dar totuși, românii sunt țigani.În primul rând, trebuie spus că însuși contextul și raționamentul în care este făcută afirmația „românii sunt țigani” este unul profund rasist. Misiunea moldovenizatorilor este să creeze și să inducă cât mai multe diferențe între românii de pe cele două maluri ale Prutului. Iar substratul neexprimat este că țiganii ar fi cumva, într-un mod neprecizat, inferiori – și prin urmare, dacă toți românii sunt țigani, ce moldovean întreg la cap ar mai vrea să fie român?

O uriașă producție literară și cinematografică din perioada sovietică transmite subliminal mesajul inferiorității țiganilor.

Nu este vorba de stilul brutal și violent al rasismului de factură nazistă care măsura craniile pentru a stabili ce rasă este superioară (deși am auzit recent că această tradiție a unor concluzii așa- zis științifice bazate pe măsurători ale degetelor este cât se poate de vie printre unii antropologi ruși contemporani). Producția sovietică referitoare la țigani este subtilă: țiganii sunt prezentați ca un model de alteritate, țiganii din cultura rusă contemporană constituie modelul „străinului”, cel care vine de departe și nu știm unde se duce. Iar dacă se stabilește totuși undeva, atunci nu respectă regulile locului. Ca de obicei, diavolul se ascunde în detalii și în fiecare imagine a țiganilor din spațiul sovietic sau postsovietic apare și câte o mică ilegalitate, un mărunt furtișag sau o minimă înșelătorie. În orice caz, preumblătorii meschini și străini nu se pot compara cu abisalul suflet rus – chiar și în varianta lui sovietică. Paradoxal, acest rasism mascat își permite să îi acuze tot pe români. Într-adevăr, în România trăiesc cele mai multe persoane care s-au declarat etnici țigani – însă acest lucru este cea mai vie dovadă a toleranței de care au dat dovadă românii vreme de sute de ani. Nu are rost să extindem discuția aici amintind de edictele dure din Imperiul German, Imperiul Habsburgic sau chiar Imperiul Țarist care aveau ca țintă eliminarea țiganilor din societate. Șmecherii moldovenizatori cunosc foarte bine diferența dintre cetățenie și etnie, însă aceasta nu este prima confuzie pe care o întrețin în mod intenționat – așa au învățat ei la secția de agitație-propagandă că se face. Luăm o jumătate de adevăr și o învelim în jumătăți de minciună, astfel încât să nu mai înțeleagă nimeni nimic. Toți românii sunt țigani – care sunt moldovenii care mai vor să fie români? Acesta este raționamentul profund rasist care este combinat permanent cu cât mai multe știri despre aventurile recente ale țiganilor din Uniunea Europeană.

Extrase din comentariile cititorilor de pe timpul.md

…Pentru ruso-sovietici și basarabenii sunt țigani.Mergeți la Moscova și veți auzi: „maldavan țîgan” Se trage încă de la afromongolul rus Putskin care descria Basarabia plină de țigani.

Regizorul Loteanu în anii 70 a mai adăugat cu filme-țiganiade. Deci țigani de la Nistru pâna la Tisa.

Azi avem un fenomen mai nou. În Rusia și Ucraina eroul bancurilor despre prostie este moldoveanul.Pe timpuri era ciukcea(locuitor din Ciukotka) Expresia „Tu nu întelegi, mă? Ce ești, moldovean(prost)?” a devenit una comună. O utilizează și Președintele Ucrainei…Ce mai numerosi  sunt in Ungaria si Bulgaria si apoi Romania,numai ca acolo ei nu erau recunoscuti ca minoritate nationala ,au fos asimilati cu forta,pe cand in Romania au fot lasati sa-si aleaga benevol nationalitatea…Propaganda  este „sustinuta” (involuntar) de politicienii romani! Toata lumea stie ca pentru europeni, romanii si rromii sunt acelasi lucru, si anume tigani! Aceasta situatie a fost sustinuta de IMBECILITATEA Senatorilor romani acum 2-3 ani, cand au respins proiectul deputatului Prigoana care solicita ca in Romania tigani sa fie numiti asa cum se numesc de sute de ani, tigani si nu romi! Cred ca niciun alt popor european nu putea sa aiba reprezentanti atat de idioti incat sa respinga o asemenea actiune! Romanii au avut Senatori de rahat (intre care Geoana, Corlateanu, etc.), care au putut sa se umple de penibil, si care au facut jocul inamicilor Romaniei!  Toleranta tampa, de care amintesti, nu ne ridica, ci ne coboara in ochii lumii, pentru ca s-a manifestat fata de o comunitate distructiva! … tiganii nu sunt nici romani, nici bulgari, nici cehi, nici slovaci, nici unguri, ci Tigani! Ei sunt, asa cum ii apreciaza toate Statele europene, o comunitate distructiva! Daca ar fi altfel, nu i-ar urca in avioane si i-ar mai si plati pentru a parasi teritoriul Statului respectiv! Daca vrei sa fii ultimul IPOCRIT din Europa sustine „minciuna” ca tiganii sunt o comunitate constructiva, respectabila, etc., in contradictie cu comportamentele Statelor europene!…Cea mai mare tampenie in aceasta privinta se intampla in Romania. Mai bine zis – la Academia acestei tari. Eu nu pot intelege, nu pot pricepe nici de cum, ce minte trebuie sa ai pentru a propune intr-un mod extrem de „savant” si foarte serios, academic, sa elimini din dictionarele romanesti cuvintele „tigan” si „jidan”. Nu. Nu e simpla, asa cum pare, aceasta „gaselnita” a academicienilor romani. Rade lumea, dar toata lumea de aceasta epocala decizie a mintilor savante de la Bucuresti. Si motivul – au legat de aceasta decizie totul – rasim, holocaust, drepturile omului, politica si geopolitica. S-au uitat cat s-au uitat peste lentilele cele groase si au gasit in aceste cuvinte, un fel de paduchi mici, ori un fel de puricei, care sareau din cuvinte si-i ciupeau pe academicieni de ceafa. Ei au numit acesti paduchei si puricei – sensuri peiorative.  Asta ar insemna cam urmatoarele – cand ma adresez vecinului meu Strugurel – Mai Tigane, vino sa iei un pahar de vin cu mine – zicand asa, savantii bucuresteni considera ca imi insult cum nu se poate mai tare vecinul. Ei propun ca eu sa-i spun lui Strugurel „rom” si nu (doamne frereste!) tigan. Dar problema cea mare cu paduchii de la Academia Romana nu se termina aici. Ei mai au de rezolvat una pe parcursul anilor si anume: Cum sa ma adresez de azi inainte vecinului meu, Strugurel – „Mai romane…” ori „Mai romule…” …Adica ce forma de adresare are acest nastrusnic cuvintel, de la care stralucesc in toate partile bunavointa si toleranta ca de la un soare. Exact la fel e si soarta dramatica a cuvantului „jidan”, care trebuie, prin lege, inlocuit obligatoriu cu „evreu”. Dar acesti parinti ai natiunilor din Romania nu se mutumesc doar cu recomandari locale, asa pentru noi, la ureche, delicat, gospodareste. Ei tin simpozioane, trambiteaza in toate graiurile si linghile mici (ca rusilor si germanilor, si englezilor nu-I duce nasul sa se adreseze cu asa fantasmogorii) sa elimine cuvintele, sa le decapiteze, sa le arda, iar literele sa le aruce in vant pentru a nu le mai pune in vecii vecilor in ordine istorica adica „tigan” si „jidan”. Apropo, de rusi, dar mai exact de F. Dostoevsky – pai daca ar trai autorul, el ar face puscarie pentru „jiidanii” si „jidanasii” lui pe care ii numea uneori si cu diminutivul „jideonok”. Dar ce ne facem tovarasi cu bancurile noastre, cu anecdotele romanesti – Va amintiti? – „Vine intr-o zi tiganul la boier… ” (Pfu, simtiti adierile periorative? Dar daca – „Vine intr-o zi romanul la boier…” – iata asa suna mai tolerant…!)

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment