ROMÂNIA BREAKING NEWS

România va mai plăti cel puțin 2 miliarde de lei la bugetul UE pentru rabatul acordat Marii Britanii

România va mai plăti cel puțin 2 miliarde de lei la bugetul UE pentru rabatul acordat Marii Britanii

Până la Brexit, România va mai plăti cel puțin 2 miliarde de lei la bugetul UE pentru rabatul acordat Marii Britanii.

Statul român contribuie anual la bugetul UE cu sume de ordinul sutelor de milioane de lei pentru a finanța rabatul acordat Marii Britanii, țară care a votat în vara anului trecut să părăsească blocul european, menționează Economica citata de romaniabreakingnews.ro

Ministerul Finanțelor estimează, într-un raport, că România va continua să contribuie în contul rabatului pentru Marea Britanie, într-un ritm de aproximativ 500 de milioane de lei anual, în următorii patru ani. România va contribui în acest an la bugetul Uniunii Europene pentru finanțarea la rabatul acordat Marii Britanii cu suma de 468,75 milioane de lei (104 milioane de euro), după ce a virat, pentru anul trecut, 461,6 milioane de lei, potrivit estimărilor Ministerului Finanțelor cuprinse în raportul privind situația macroeconomică pe anul 2017 și proiecția pe anii 2018-2020, menționează .

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: