ROMÂNIA BREAKING NEWS

România și Ungaria: reconciliere franco-germană sau „război rece”- Conferință / Fundația Universitară a Mării Negre

România și Ungaria: reconciliere franco-germană sau „război rece”- Conferință / Fundația Universitară a Mării Negre

FUMN | Fundația Universitară a Mării Negre (FUMN) organizează conferința: „România și Ungaria: reconciliere franco-germană sau „război rece” Evenimentul va avea loc MIERCURI, 15 martie a.c. începând cu ora 17:00, la Grand Hotel du Boulevard (Bl. Regina Elisabeta nr.21, Sector 5, București).

Vorbitori: Dan Dungaciu, Președinte FUMN, Sergiu Celac, Membru în Consiliul Director FUMN, Ioan Donca, Membru în Consiliul Director FUMN, Petrișor Peiu, Director FUMN, George Scarlat, Director FUMN, Darie Cristea, Director FUMN, Cristian Diaconescu, fost Ministru de Externe.

Evenimentul va fi moderat de de Ion M. IONIȚĂ, Senior editor Adevărul, fiind transmis în direct pe site-ul www.privesc.eu

Gabriel NEGRU / București / RBN Press – 8.03.2017

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: