ROMÂNIA BREAKING NEWS

România și R. Moldova implementează puncte comune de control la frontieră

România și R. Moldova implementează puncte comune de control la frontieră
România și Republica Moldova ar putea avea puncte de control comun la frontiera dintre cele două state. Potrivit conducătorilor autorităților vamale din ambele state, a fost instituit un grup de lucru format din experți, care, în cel mai apropiat timp va prezenta spre implementare mecanismul de control comun, informează politik.md preluat de romaniabreakingnews.ro
Decizia a fost anunțată după o întrevedere dintre conducătorii autorităților vamale din Moldova și România, Tudor Balițchi și omologul său român, Claudiu Ardeleanu. Potrivit acestora, la etapa actuală ambele părți sunt pregătite pentru a trece la o nouă etapă mai avansată de cooperare și anume implementarea controlului comun.
Dacă proiectul va fi implementat, managementul frontierei va deveni mai eficient, astfel că mijloacele de transport se vor opri doar odată, iar controlul va fi efectuat de o echipă mixtă, constituită din lucrătorii de frontieră din ambele părți.
Publicat de România Breaking News – RBN Press / romanniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: