ROMÂNIA BREAKING NEWS

România nu mai are ambasador în Ucraina

România nu mai are ambasador în Ucraina

Președintele român, Klaus Iohannis, a semnat un decret privind rechemarea lui Cornel Ionescu din calitatea de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Ucraina – informează Administrația Prezidențială de la București.

Cornel Ionescu a fost numit ambasador al României la Kiev în anul 2010.

Amintim că, la începutul lunii martie a acestui an, ambasadorul ucrainean la București, Teofil Bauer, de asemenea, a fost retras din funcție de către președintele Petro Poroșenko.

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Tocpress: Cornel Ionescu, retras din postul de ambasador al României în Ucraina

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: