ROMÂNIA BREAKING NEWS

România, Leonardo DiCaprio și pădurile românești

România, Leonardo DiCaprio și pădurile românești

Actorul Leonardo DiCaprio, care este și un susținător al cauzelor ecologiste și al conservării mediului, a publicat, vineri, pe contul său de Instagram un mesaj de susținere față de protejarea mediului din România, exprimând că Guvernul ar trebui să protejeze pădurile seculare din țară.

Mesajul lui Leonardo DiCaprio (leonardodicaprio) publicat pe contul său de Instagram:

„Voluntarii Greenpeace colectează gunoiul găsit în pădurile românești, de la stația de salvare a pădurile din apropierea Lacului Vidraru, bazinul hidrografic Argeș – o arie amenințată de exploatarea forestieră ilegală și de defrișări. Luna trecută, voluntarii Greenpeace din 11 țări europene (România, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Ungaria, Croația, Finlanda, Slovacia, Slovenia și Elveția) au început o mapare a uneia dintre ultimele păduri seculare din Europa, cu scopul de a sublinia necesitatea ca Guvernul român să o protejeze legislativ”.

Actorul american a mai lăudat activitatea voluntarilor Greenpeace care desfășoară activități de ecologizare a mediului în zone Lacului Vidraru.

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: