ROMÂNIA BREAKING NEWS

România din viziunea celor care ne conduc: „82.339 de copii au mame curve și devin golani”

România din viziunea celor care ne conduc: „82.339 de copii au mame curve și devin golani”

Blogul pietricel.ro: E concluzia pe care am putea sa o tragem de la tv daca ne-am uita in proferarile facute de ministrul transporturilor aseara la Digi24.

Ca orice oficial, se presupune ca tot ce spune e mega-verificat si implicit, pertinent. Declaratia suna asa:

România are trei milioane de oameni, să zicem, din forța activă, în acest moment, în occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betoniști, fierari și așa mai departe. Lucrează în construcții, autostrăzi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăștia, copiii se fac golani acasă și nevasta curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate. – Ioan Rus, miercuri seară, Digi 24.

Un silogism simplu care are la baza a doua informatie venita de la ANPC, cum ca la nivel național sunt înregistrați 82.339 de copii afectați de plecarea părinților în străinătate, ne face sa intelegem ca tot atatia copii ajung sigur golani si extrem de multe femei ramase in tara au sanse aproape sigure sa devina curve.

E evident ca familia celui plecat la munca in strainatate e afectata. O arata studiile sociologice, o arata foarte bine un documentar castigator la TIFF – Aici…adica acolo.  Documentarul  respectiv prezinta 3 ani din viata Anisoarei si a Sandei, 2 fete care cresc cu bunicii pentru ca parintii sunt plecati la munca in Spania. Ambele au intrat la liceu. Ambele au avut un traseu fara probleme. Nici macar una din doua nu a ajuns sa isi vanda trupul pentru bani sau sa se antureze vicios.

Mai incet cu generalizarile.

Mai incet cu aruncat matza peste gard. Elefantul e in camera si nu merge pe nici o sosea pentru ca, ce sa vezi, nu are pe ce. Aici e problema. Muncitori se gasesc si daca ii excludem pe cei plecati in strainatate. Bani sa fie pentru plata lor, aici e problema.  Mai mult… integral pe blogul: pietricel.ro

Publicat de România Breaking News – RBN Press / romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: