ROMÂNIA BREAKING NEWS

Romania ajuta Republica Moldova in cadrul reformarii justitiei

romania-moldovaBucurestiul continua sa ajute Republica Moldova in implementarea reforme. Ministrul justitiei Robert Cazanciuc efectueaza incepand de luni o vizita de doua zile la Chisinau unde va avea intrevederi cu mai multi oficiali si va discuta proiectele bilaterale actuale cu Republica Moldova. Programul vizitei cuprinde o intrevedere cu ministrul justitiei de la Chisinau, Oleg Efrim, intalnirea urmand sa aiba loc marti. De asemenea, este prevazuta o intrevedere cu Procurorul General Corneliu Gurin si cu reprezentantii Consiliului Superior al Magistraturii, potrivit unui comunicat al Ministerului Justitiei al Republicii Moldova. Romania si Republica Moldova coopereaza cu succes in domeniul justitiei, iar in cadrul acestei vizite vor fi consolidate proiectele bilaterale existente. De asemenea, oficialii vor stabili agenda de colaborare pentru perioada urmatoare, potrivit comunicatului, care mai precizeaza ca Robert Cazanciuc merge la Chisinau la invitatia omologului sau de peste Prut, Oleg Efrim.

Informează karadeniz-press

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

  • VIOIREL spune:

    sigur ca da… romania si-a rezolvat problemele din justitie…l-a condamnat pe becali si acum da lectii altora. Vai de capul procurori si judecatori , se va alege praful de ea tara cu astfel de caractere infecte. Ei nu sunt in stare sa se ajute nici pe ei dar au devenit moralisti…

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: