ROMÂNIA BREAKING NEWS

România acordă Republicii Moldova tranșa de 50 de milioane de euro cu o lună mai devreme decât data inițială

România acordă Republicii Moldova tranșa de 50 de milioane de euro cu o lună mai devreme decât data inițială

România va acorda Republicii Moldova, cu o lună mai devreme, a doua tranșă de 50 de milioane de euro din împrumutul ratificat în 2016, în sumă de până la 150 de milioane de euro, în condițiile în care prima tranșă de 60 de milioane de euro a fost acordată în data de 24 august 2016, informează Ministerului Finanțelor Publice (MFP), informează Economica.net citata de romaniabreakingnews.ro  Împrumutul se realizează în baza „Acordului privind asistență financiară rambursabilă dintre România și Republica Moldova” ratificat prin Legea nr. 91/2016.

În data de 24 august 2016 a fost acordată prima tranşă a împrumutului prevăzut în Acord, în suma de 60 de milioane de
euro, (…) fiind confirmate progresele înregistrate de Republica Moldova în semnarea unui program de finanţare cu FMI pe o perioadă de 3 ani, printr-un acord la nivel de personal (staff level agreement) şi se comunicau măsurile adoptate pentru îmbunătaţirea mediului de afaceri şi a Strategiei de reformare a sectorului justiţiei şi a Strategiei Naţionale Anticorupţie.

Tatiana Rotari / Chișinău / RBN Press – 21.02.2017

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: