ROMÂNIA BREAKING NEWS

Rezultatul unui război – SUA vs Rusia (Infografic)

Rezultatul unui război – SUA vs Rusia (Infografic)

Războiul din Siria și criza din Ucraina au pus, din nou, Statele Unite ale Americii și Rusia pe poziții divergente, prilej pentru experții militari de a revizui superarmatele celor două puteri. Care sînt concluziile?

Conform unui studiu publicat de militarytimes.com, unul dintre siteurile de elită pe probleme militare, Statele Unite ale Americii ar nimici complet armata Rusiei într-un război convențional.

Infografic US vs RU

Infografic US vs RU

SUA cheltuie de 10 ori mai mult pentru apărare, are 10 portavioane nucleare, față de 0 ale Rusiei, iar tehnologia de care dispun americanii este superioară oricui din lume. Iată o comparație făcută de sursa citată:

Rusia rămâne slabă, conform criteriilor tradiționale, dar dezvoltarea unor tehnologii inovatoare, a unor noi tactici de lume și a unei strategii geopolitice agresive presupune precauție din partea SUA. În rezumat, SUA este superioară evident din punct de vedere militar, dar diferența față de a doua putere militară a lumii s-a micșorat în ultimii ani.

Publicat de romaniabreakingnews.ro /Sursa:stirinebune.gsp.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: