ROMÂNIA BREAKING NEWS

Revoltător! Porți Iie românească și ești creștin ortodox? După unii, ești fascist-legionar! … și există și legi pentru asta.

Revoltător! Porți Iie românească și ești creștin ortodox? După unii, ești fascist-legionar! … și există și legi pentru asta.

iie_romaneasca_crestin_ortodox_legionar_romaniabreakingnews

Execuție publică a Portului Național Românesc și a credinței ortodoxe.

Claudiu Târziu despre Cei ce dau un nou nume românilor: fasciști:

Cîteva mostre din puțul gîndirii apărătorilor Legii antiromânești, antidemocratice și anticonstituționale 217/ 2015:
Laszlo Alexandru: „În optica mea, cine-i contra antilegionarilor, e prolegionar, ce s-o mai tot scăldăm?”. (De pe pagina sa de Facebook)
Alexandru Florian: „Orice român care se îmbracă în port național fără să fie țăran este fascist, legionar”. (A rostit asta într-un cerc nu foarte restrîns de persoane)
Adrian Cioflîncă: „Sfinții închisorilor sînt legionari, deci criminali”. (A declarat, cu alte cuvinte, unui radio local din Iași; sursa e disponibilă pe net)
Peter Demeny: „A fi legionar înseamnă să trăiești în aburii ortodoxiei”. (A scris-o pe blogurile Adevărul)
Susținătorii Legii 217/ 2015 care ne spun, prin urmare, că românii (tradiționaliști, patrioți și ortodocși) sînt legionari, deci fasciști, și merită să fie puși la stîlpul infamiei și să plătească (politic, penal, financiar).

Și poetul gorjean Laurian Stănchescu, militant activ pentru repatrierea osemintelor lui Constantin Brâncuși, desființează o nouă declarație șocantă a șefului Institutului “ELIE WIESEL,”

Alexandru Florian:

“Orice român care se îmbracă în port național, fără să fie țăran, este fascist, legionar”.

Laurian Stănchescu:

„Nu cred că Națiunea Evreiască, poporul ales de Dumnezeu să fie mitologic și biblic, care a străbătut și a învins istoria încă din antichitate, sfințește această răstignire a poporului român. Sufletul evreiesc are identitate divină, cum au toate sufletele, știu, simt, cred că se desmărginește de această neinspirată și deliberată afirmație. Portul național românesc este haina noastră strămoșească și împărătească, sfinții din Bisericile noastre poartă haine populare de parcă ne-ar fi primii strămoși, inima noastră este cusută pe acest port național. Chiar dacă asta înseamnă moartea mea, mă ridic împotriva execuției publice a Portului  Național Românesc, el a fost primul nostru Tricolor și primul nostru strămoș. Mă închin lui în vecii vecilor!”, a comentat poetul, citat de magazincritic.ro și preluat de romaniabreakingnews.ro

Laurian Stănchescu este membru titular al Uniunii Scriitorilor din România și Președinte al Fundației “Ideea Contemporană”.

Institutul „Elie Wiesel” este o instituție de stat, plătită din banii publici și ar trebui, la fel ca în celelalte instituții de acest fel, să nu aibă în componență nomenclaturiști sau propagandiști ai comunismului. Cu toate acestea, în fruntea sa se află Alexandru Florian, care, de la 21 de ani, făcea propagandă comunismului!

În acest fel se explică faptul că în Legea 217/2015, la redactarea căreia Alexandru Florian a avut un rol primordial, așa cum se spune în argumentul inițiatorilor, comunismul nu este condamnat, alături de celelalte ideologii criminale, cum este fascismul! Și asta deși Parlamentul României a adoptat acum câțiva ani un Raport de condamnare a comunismului și, deci, trebuia să se regăsească în acest act normativ cu prioritate între ideologiile interzise în spațiul public, la fel ca și în cazul propagandei fasciste!

Legea antilegionară, tupeul cu care Alexandru Florian, președintele Institutului Elie Wiesel, cere interzicerea unor mari personalități ale românilor, ca pe niște provocări deliberate al căror scop este crearea unui curent antisemit, cel mai bine pentru ei a unei mișcări antisemite radicale care să-i blesteme pe evrei în gura mare, pe străzile României. Acest lucru le-ar permite să arunce anatema la nivel intenațional asupra României, mai ales că unele țări, printre care și SUA, se știe că au “capitala” la… Tel Aviv și le-ar da tot concursul mediatic și nu numai!…
În același timp, o lege abuzivă, antiromânească, provocatoare, cum este această lege așa-zis antilegionară, mai poate avea rolul de identificare a rezistenței românești, de detectare a patrioților adevărați, pentru a ști și ei cu cine urmează să se lupte acum și în viitor…

Desigur, unii s-ar putea întreba ce fel de luptă și pentru ce? Ei bine, acest lucru ni-l spune foarte direct și clar Shimon Peres, fost președinte al Israelului între anii 2007-2014, care se lăuda într-o conferință publică, cu o aroganță extremă, că Israelul a CUMPĂRAT Manhatanul, România, Ungaria și Polonia (vezi video mai jos). Cu Ungaria și Polonia nu prea le-a mers, totuși. În schimb, America e toată a lor, la fel cum se pare că urmează să devină și România!!!

Evident, Alexandru Florian batjocorește lucruri și nume sfinte pentru poporul român! De câțiva ani practică intimidarea împotriva românilor iubitori de adevăr și împotriva instituțiilor care cinstesc valorile naționale.

Laurian_Stanchescu

Ridicați Tricolorul, îmbrăcați Portul Național, cinstiți Patria și Eroii Neamului, puneți în toate casele și grădinile, la porți și în toate răspântiile, așezați în Sfintele Biserici și în fața Troițelor, pictați în Sfintele Mânăstiri și Calendare, chipurile sacre ale voievozilor și cărturarilor noștri! Umpleți cărțile copiilor și visele lor, cu martirii Neamului Românesc!

Aprindeți candele în toate cimitirele și tămâiați sufletele nevegheate ale strămoșilor, rostiți rugăciuni și jurăminte pentru Țară, închinați-vă și puneți Crucea din vârful degetelor în adâncul pieptului, ca un nou duh!

Iubită Națiune Română, ești însăși Învierea ta!

Laurian Stanchescu
Membru titular, Uniunea Scriitorilor din România,
Președinte, Fundația “Ideea Contemporană

Publicat de romaniabreakingnews.ro / Surse: Nasul.tvris.org.rsjurnalulbucurestiului.ro, magazincritic.ro, c-tarziu.blogspot.roLaurian Stănchescu

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: