ROMÂNIA BREAKING NEWS

Reuniune de lucru între MRP și CNMR pentru susținerea intereselor și identității românilor din afara granitelor

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și Coaliția Națională pentru Modernizarea României sunt interesate să devină parteneri în proiecte în interesul românilor de pretutindeni și în inițiative de promovare a valorilor României.

MRP a găzduit astăzi, 14 martie, o reuniune de lucru între oficialii MRP și reprezentanții Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, unde s-a stabilit semnarea unui acord de parteneriat în scopul susținerii intereselor românilor din afara granițelor.

În cadrul întrevederii, ministrul Natalia Elena Intotero și președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, au evocat nevoia de unire a instituțiilor statului și a societății civile în vederea susținerii românilor care trăiesc în afara granițelor țării. Agenda discuțiilor s-a axat pe identificarea comună a unor soluții concrete care să vină în sprijinul conaționalilor noștri, prin dezvoltarea de activități și acțiuni care să susțină păstrarea identității culturale, lingvistice și naționale a românilor de pretutindeni.

La reuniune au mai participat și reprezentanți ai organizatiilor membre ale CNMR din zona economică, academică, socială, ai administrației publice locale și ai organizatiilor românilor din afara granițelor.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.