ROMÂNIA BREAKING NEWS

Restructurarea Executivului, punct important pentru prima şedinţă a Guvernului Orban

Restructurarea Executivului, punct important pentru prima şedinţă a Guvernului Orban

Guvernul Ludovic Orban se întrunește miercuri, începând cu ora 12,00, în prima şedinţă de la investitură. Subiectul principal de pe ordinea de zi este ordonanţa de urgenţă privind restructurarea Executivului.

Premierul Ludovic Orban a declarat, imediat după investitură că ordonanţa de urgenţă privind restructurarea Guvernului trebuie adoptată într-un termen cât mai scurt și a cerut miniştrilor Economiei şi Muncii să pregătească un act normativ ca să deblocheze situaţia minerilor de la Paroşeni şi Uricani.

Noul guvern a avut o reuniune informală la Palatul Victoria, luni seara, după depunerea jurământului de învestire în funcţie, în cadrul căreia premierul le-a mai cerut miniştrilor să facă un inventar cu problemele stringente.

„Să vedem foarte clar actele normative care trebuie adoptate în prima şedinţă de Guvern. Domnul ministru al Economiei şi domnul ministru al Muncii să nu uităm de minerii blocaţi în subteran, trebuie prelungită ordonanţa sau, mă rog, adoptată o ordonanţă care să aibă prevederi foarte clare, astfel încât să nu le mai punem în pericol sănătatea şi viaţa. De asemenea, sunt multe acte normative care trebuie pregătite şi adoptate”, a declarat noul premier.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: