ROMÂNIA BREAKING NEWS

Republica Moldova se află în pragul unui război hibrid dus de Federația Rusă!

Republica Moldova se află în pragul unui război hibrid dus de Federația Rusă!

Republica Moldova se află în pragul unui război hibrid dus de Federația Rusă prin intermediul canalelor media retransmise aici, a unor structuri camuflate, dar și a unor persoane infiltrate în instituțiile statului, informează Agerpres citat de romaniabreakingnews.ro Semnalul de alamă îl veteranii războiului din Transnistria grupați în cadrul asociației Tiras-Tighina, a relatat miercuri 27 ianuarie a.c. Radio Chișinău.

Scopul acestor acțiuni este, în opinia lor, deturnarea vectorului european al Republicii Moldova.

Reprezentanții Asociației Tiras-Tighina cer autorităților de la Chișinău să întreprindă măsuri urgente pentru a evita degradarea situației, care, potrivit lor, ar putea duce la destrămarea statului.

Ei au criticat, totodată, acțiunile liderilor Platformei „Demnitate și Adevăr” (DA) de a se uni în acțiunile lor de protest cu Partidul Nostru și Partidul Socialiștilor, două formațiuni de stânga proruse.

Singura opțiune pentru Republica Moldova rămâne a fi unirea cu România, susțin aceștia.

Liderii Platformei DA nu au comentat deocamdată în legătură cu aceste acuzații ale veteranilor războiului de pe Nistru (2 martie—21 iulie 1992).

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: