ROMÂNIA BREAKING NEWS

„Republica Moldova între identitate și dezvoltare” conferință la Academia Română cu Asociația Pro Basarabia și Bucovina

„Republica Moldova între identitate și dezvoltare” conferință la Academia Română cu Asociația Pro Basarabia și Bucovina

Casa Academiei Române din București, va fi gazda conferinței „Republica Moldova între identitate și dezvoltare”. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina Filiala București, în parteneriat cu Institutul Național de Cercetări Economice „COSTIN C. KIRIȚESCU” al Academiei Române și Asociația Profesională de Geografie, Ecologie și Turism „Destin Geografic”. Potrivit comunicatului transmis de organizatori, în cadrul conferinței, vor fi prezentate realități, analize, puncte de vedere și viziuni asupra problematicii dezvoltării Republicii Moldova în contextul identitar, cultural și istoric.

Vor lua cuvântul, Teodor BACONSCHI, diplomat, Ambasador al României (1997-2009), Consilier Prezidențial (2006-2007), Ministru al Afacerilor Externe (2009-2012), Doctor în antropologie religioasă și istorie comparată a religiilor; domnul Adrian POP, Prof. univ. hab. Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Bucureşti, Doctor în istorie;  domnul Ion MANOLE, Președintele Asociației Promo-LEX din Republica Moldova;  domnul Marian CLENCIU, Președintele Consiliului Naíonal al Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina; domnul Radu GORINCIOI, Membru în Comitetul Executiv al Filialei București a Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina, Doctor în Științe Politice și doamna Mădălina ANDREI, Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina, Președinte Filiala București, Doctor în Științe Geografice, în calitate de organizator și moderator.

Conferința se va desfășura la Casa Academiei Române, din Calea 13 Septembrie, nr. 13, sala S1 (intrarea din spate, prin Calea Rahovei, vis-a-vis de Palatul Bragadiru), joi, 6 februarie 2020, cu începere de la ora 17:30. Intrarea este liberă.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: