ROMÂNIA BREAKING NEWS

Republica Moldova are un nou ministru al Apărării după zece luni

Republica Moldova are un nou ministru al Apărării după zece luni

Noul ministru al Apărării din Republica Moldova, Eugen Sturza, a depus marţi jurământul în faţa preşedintelui interimar, Andrian Candu (preşedintele Parlamentului). Preşedintele Igor Dodon a fost suspendat temporar de Curtea Constituţională după refuzul repetat al acestuia de a-l numi pe Sturza ministru.

„Îmi doresc ca R. Moldova să se transforme dintr-un consumator de securitate, într-un furnizor al ei”, a declarat Eugen Sturza la Reşedinţa de Stat a preşedintelui Republicii Moldova.

Republica Moldova nu mai are ministru al Apărării din decembrie 2016, de la demiterea lui Anatol Salaru.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: