ROMÂNIA BREAKING NEWS

Reproșuri față de strategia de campanie a Maiei Sandu! „Fără partid, fără acoperire media, fără NIMIC… pe ce ați contat. Pe facebook?”

Reproșuri față de strategia de campanie a Maiei Sandu! „Fără partid, fără acoperire media, fără NIMIC… pe ce ați contat. Pe facebook?”

Pierderea Maiei Sandu a pus sare pe rană în rîndul aliaților acesteia. Aseară, după ce rezultatele scrutinului prezidențial au devenit clare, vicepreședintele Platformei DA – Liviu Vovc, i-a adresat o scrisoare deschisă liderului PAS. El i-a spus Maiei Sandu că membrii OT-lor teritoriale ale PAS sunt oameni aroganți care nu au vrut să meargă la întâlniri cu alegătorii invocând de fiecare dată că ei fac parte din clasa intelectuală. Liviu Vovc i-a mai spus prezidențiabilei pierdante că rezultatul obținut atât în primul tur, cât și în al doilea s-a datorat de fapt muncii depusă de membrii PPDA care fost mult mai activi decât cei ai PAS, inclusiv în regiunile complicate.

Vicepreședintele PPDA mai scrie că membrii săi de partid erau ignorați de echipa Maiei Sandu, eliminându-i de pe listele de observatori, lasându-i fără pachete alimentare și alungându-i din localitățile unde erau planificate întâlniri cu alegătorii.

Vovc amintește și de procesul de negociere privind desemnarea candidatului comun. El spune că regulile au fost decise doar de Maia Sandu și că ea nu avea nici de gând să se retragă din cursa electorală, chiar dacă Andrei Năstase ar fi avut șanse mai mari decât ea.

”Fără partid, fără acoperire media, fără NIMIC… pe ce ați contat. Pe facebook?”, o întreabă retoric Liviu Vovc pe Maia Sandu.

Pe final acesta declară pe propria răspundere că este ultima dată când își încredințează munca pe mâinile cuiva. Poziția sa a fost susținută de mai multă în lume în comentariile ce au urmat.

La scurt timp postarea a fost ștearsă, însă redacția Deschide.MD a reușit să-i facă o captură pe care o publicăm mai jos.

Publicat de romaniabreakingnews.ro / sursa: deschide.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: