ROMÂNIA BREAKING NEWS

Reprezentantul Rusiei la Consiliul Europei: „Urmează ca Rusia să recâștige Alaska, Țările Baltice, Finlanda, Moldova și Polonia”

670237

Reprezentantul Federației Ruse la Consiliul Europei, Roman Kokorev, a declarat în cadrul unei convorbiri pe rețeaua de socializare Facebook, că Rusia nu se va limita doar la Crimeea și că în scurt timp va ,,recupera” nu doar teritoriile care au fost parte a URSS, dar și acele teritorii care au fost parte a Imperiului Țarist.

Potrivit oficialului, în componența Rusiei vor reveni teritoriile din Moldova, Ucraina, fostele Republici a Uniunii Sovietice, precum și teritoriile din Alaska, Finlanda și Polonia. Oficialul a scris clar că următoarea țintă este Republica Moldova. „Următorul pas este întreaga Moldovă și Ucraina. După, vor urma toate fostele teritorii ale URSS”

Aceste afirmații au fost surprinse într-o discuție de pe Facebook, între Roman Kokorev și Polina Godorog, o femeie care s-a prezentat drept ucraineană.

„Se va restabili puterea spirituală și militară Rusiei și vom întoarce Alaska, Baltica, Polonia, Finlanda, acestea toate sunt teritorii rusești, parte a Rusiei!”, a adăugat Kokorev.

„De ce așa slab? Rusia e o țară măreață! Luați și Asia, Africa, se poate și Australia, de ce să ne limităm”, îl ia peste picior Polina Godorog.

În continuare Kokorev o îndeamnă pe interlocutoare să chibzuiască asupra „păcatelor femeiești în postul mare, dar să nu facă pamflete despre Rusia”.

606733

O harta „rusească” a viitoarei Alaska cu orașe botezate cu nume rusești – devualată de oficalul rus pe unul din conturile sale de socializare

Oare acest oficial „dă din gură” doar ca să se afle în treabă afirmând viziuni doar pentru satisfacerea propriului ego ? Dacă există într-adevăr acest tip de imperialism în interiorul Kremlinului? Atunci lumea întreagă urmează să aibe de suferit. Vă puteți imagina Rusia invadând Alaska?  Se întreabă retoric un cotidian online occidental. Asta ar fi o nebunie.

Surse: wiadomosci.wp.plmaidantranslations.com,  fakty.ictv.uajurnal de chisinau.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.