ROMÂNIA BREAKING NEWS

Reprezentantul Rusiei la Consiliul Europei: „Urmează ca Rusia să recâștige Alaska, Țările Baltice, Finlanda, Moldova și Polonia”

670237

Reprezentantul Federației Ruse la Consiliul Europei, Roman Kokorev, a declarat în cadrul unei convorbiri pe rețeaua de socializare Facebook, că Rusia nu se va limita doar la Crimeea și că în scurt timp va ,,recupera” nu doar teritoriile care au fost parte a URSS, dar și acele teritorii care au fost parte a Imperiului Țarist.

Potrivit oficialului, în componența Rusiei vor reveni teritoriile din Moldova, Ucraina, fostele Republici a Uniunii Sovietice, precum și teritoriile din Alaska, Finlanda și Polonia. Oficialul a scris clar că următoarea țintă este Republica Moldova. „Următorul pas este întreaga Moldovă și Ucraina. După, vor urma toate fostele teritorii ale URSS”

Aceste afirmații au fost surprinse într-o discuție de pe Facebook, între Roman Kokorev și Polina Godorog, o femeie care s-a prezentat drept ucraineană.

„Se va restabili puterea spirituală și militară Rusiei și vom întoarce Alaska, Baltica, Polonia, Finlanda, acestea toate sunt teritorii rusești, parte a Rusiei!”, a adăugat Kokorev.

„De ce așa slab? Rusia e o țară măreață! Luați și Asia, Africa, se poate și Australia, de ce să ne limităm”, îl ia peste picior Polina Godorog.

În continuare Kokorev o îndeamnă pe interlocutoare să chibzuiască asupra „păcatelor femeiești în postul mare, dar să nu facă pamflete despre Rusia”.

606733

O harta „rusească” a viitoarei Alaska cu orașe botezate cu nume rusești – devualată de oficalul rus pe unul din conturile sale de socializare

Oare acest oficial „dă din gură” doar ca să se afle în treabă afirmând viziuni doar pentru satisfacerea propriului ego ? Dacă există într-adevăr acest tip de imperialism în interiorul Kremlinului? Atunci lumea întreagă urmează să aibe de suferit. Vă puteți imagina Rusia invadând Alaska?  Se întreabă retoric un cotidian online occidental. Asta ar fi o nebunie.

Surse: wiadomosci.wp.plmaidantranslations.com,  fakty.ictv.uajurnal de chisinau.md