ROMÂNIA BREAKING NEWS

Replica la gestul antiromânesc din Parlamentul RM! Harta Rusiei făcută bucăți…

Replica la  gestul antiromânesc din Parlamentul RM! Harta Rusiei făcută bucăți…

„Drept replică deputalui Bătrâncea aș dori să îi aduc aminte că de fapt Republica Moldova este un stat independent și va rămâne. Iar ura demonstrata față de ideea Unirii în plină ședință a Parlamentului, este o acțiune în opinia mea ce își merită numele de clovn.
Sau poate ei, au uitat de adevăratele probleme ale țării pentru care sunt plătiți din banii poporului să caute soluții, dar să NU circ.” – Domnica Cemortan

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: