ROMÂNIA BREAKING NEWS

Replica Diplomației ruse către Trump: „Nu ne cedăm teritoriile. Crimeea este un teritoriu al Federaţiei Rusie”

Replica Diplomației ruse către Trump: „Nu ne cedăm teritoriile. Crimeea este un teritoriu al Federaţiei Rusie”

Crimeea este teritoriu rusesc şi Rusia nu îşi cedează teritoriile, a declarat purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citată de agenţia Tass.

Comentariile sale vin după ce purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, afirmase că Donald Trump „a spus foarte clar că se aşteaptă ca guvernul rus să dez-escaladeze violenţele din Ucraina şi să returneze Crimeea”. Vedeți mai mult aici: Tranșant! Donald Trump așteaptă ca Rusia se returneze Crimeea Ucrainei și să înceteze agresiunea militară în Est.

„Nu ne cedăm teritoriile. Crimeea este un teritoriu al Federaţiei Rusie”, a spus Zaharova.

Peninsula Crimeea a fost anexată ilegal de Rusia în martie 2016, în urma unui referendum care nu a fost recunoscut de niciun stat democratic.

Gabriel NEGRU / București / RBN Press – 15.02.2017

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: