ROMÂNIA BREAKING NEWS

Renașterea Națională a Românilor Balcanici și Marea Unire

Renașterea Națională a Românilor Balcanici și Marea Unire

Marea Unire s-a bucurat de susţinerea tuturor românilor, indiferent de vetrele lor de locuire. Mai mult, speranţele pe care le nutreau fiecare din comunităţile româneşti pentru Tara Mamă, au contribuit la crearea unui puternic sentiment de încredere care a făcut posibilă făurirea Statului Naţional Unitar Român.

Românii balcanici au împărtăşit şi ei aceste aspiraţii, legându-şi propriile năzuinţe de idealul Unirii.
Institutul Fraţii Golescu vă invită la Clubul Ţăranului marţi 20 februarie ora 18:00 pentru a urmări dezbaterea dedicată românilor sud – dunăreni şi a sprijinului pe care l-au acordat Marii Uniri din anul 1918.

 

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: