ROMÂNIA BREAKING NEWS

Regele Mihai I al României – Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice din București

Majestatea Sa, Regele Mihai I de Romania

Academia de Studii Economice din București a hotărât, în cadrul ședinței Senatului universitar din data de 6 august 2012, să acorde titlul de Doctor Honoris Causa Regelui Mihai I al României

Ceremonia de acordare a titlului va avea loc marți, 23 octombrie, începând cu orele 12.00, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București.

La ceremonie, Regele Mihai I al României va fi reprezentat de Principesa Margareta și Principele Radu.

Alături de Senatul Academiei de Studii Economice din București, la eveniment sunt așteptate să participe personalități din viața culturală, știintifică și academică.

Regele Mihai I, Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice

marti, 23 octombrie 2012

ACCESUL PRESEI ESTE LIBER

 

sursa: familiaregala.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: